خبر یزد
برگزاری کارگروه توسعه و عمران شهرستان بافق/ گلایه از اجرایی نشدن قول‌های مسئولان برای تکمیل بیمارستان
دوشنبه 25 اردیبهشت 1402 - 11:18:48 AM
باشگاه خبرنگارا ن جوان
خبر یزد - صباغیان نماینده مردم بافق در مجلس شورای اسلامی گفت: صورت جلسه قبل مرور شد که مناقصه راه سیروس آباد انجام شد و عملیات اجرایی آن از خرداد ماه آغاز می‌شود. 
او افزود: با قراررگرفتن باند دوم بافق-بهاباد نیز در جدول 20 بودجه، در جلسات کارشناسی برای مسیر به گونه‌ای تصمیم گرفته می‌شود که مشکل شهرستان حل و در کوتاه‌ترین زمان انجام شود.
 
صباغیان بیان کرد: در زمینه بیمارستان، 70 میلیاردی که قرار شد 35 درصد آن را شهرستان و 35 درصد دیگر را وزارت بهداشت، بپردازد، انجام نشده و در این زمینه از مسئولان گله‌مند هستیم.
او گفت: تصمیم گیری شد در چند روز آینده پیمانکار بیمارستان تعیین تکلیف و اعتبار لازم تامین شود.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/599904/برگزاری-کارگروه-توسعه-و-عمران-شهرستان-بافق--گلایه-از-اجرایی-نشدن-قول‌های-مسئولان-برای-تکمیل-بیمارستان
بستن   چاپ