خبر یزد
دبیرخانه جشنواره بین‌المللی شعر حضرت علی اکبر(ع) گشایش یافت
چهارشنبه 31 خرداد 1402 - 11:48:53 AM
خبربان
خبر یزد -   دبیرخانه جشنواره بین‌المللی شعر حضرت علی‌اکبر(ع) از سری برنامه‌های سومین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رئیس، معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی، معاون فرهنگی دانشجویی و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گشایش یافت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در مراسم گشایش دبیرخانه جشنواره شعر علی‌اکبر(ع) در جمع معاونان، مدیران و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی یزد اظهار کرد: شعر دارای ظرفیت بسیار بالایی برای بیان شخصیت و زوایای اخلاقی بوده که جملات و نوشتار از بیان آن عاجز است.
  محمدرضا دهقانی اشکذری، شبیه‌ترین فرد به پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم را حضرت علی اکبر علیه‌السلام دانست و ادامه داد: پی بردن به سجایای اخلاقی ایشان سرمشق و الگوی خوبی برای جوانان بوده و شعر بیشترین نقش را در بیان شخصیت حضرت علی اکبر(ع) داشته است.
وی به برگزاری جشنواره شعر حضرت علی اکبر علیه‌السلام در سال گذشته اشاره و بیان کرد: در حد دو صفحه مطلب درباره حضرت علی اکبر علیه‌السلام وجود دارد، این در حالی است که با وجود اشعار و مرثیه آگاهی‌بخشی به مردم فراتر از کتب بوده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اذعان به بین‌المللی بودن جشنواره شعر علی اکبر(ع) مطرح کرد: آثار و اشعار دریافتی به زبان عربی از کشور عراق و فارسی از دیگر همسایگان ایران به معرفی حضرت در سطح منطقه و جهان اسلام مؤثر است.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد هم به زمان پیش‌رویداد شعر حضرت علی اکیر علیه‌السلام اشاره کرد و توضیح داد: براساس توافق مقرر شد روز هشتم محرم پیش‌رویداد باشد که به‌دلیل تعطیلی دانشگاه دهه دوم محرم تعیین شده است.
هادی حیدری‌نیا ابراز امیدواری کرد که با شرکت کشور‌های فارسی‌زبان و کشور‌های عربی تعداد آثار از سال گذشته بیشتر و رشد چشمگیرتری داشته باشد.
 

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/606817/دبیرخانه-جشنواره-بین‌المللی-شعر-حضرت-علی-اکبر(ع)-گشایش-یافت
بستن   چاپ