خبر یزد
اعزام 600 کارشناس دینی برای بزرگداشت روز مباهله به مناطق مختلف استان یزد
سه شنبه 20 تیر 1402 - 11:51:57 AM
برنا
خبر یزد - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: به مناسبت بزرگداشت روز مباهله بیش از 600 روحانی و کارشناس فرهنگی عازم مناطق مختلف روستایی استان شدند.
حجت‌الاسلام علیرضا نجیمی افزود: این روحانیون و کارشناسان فرهنگی و مذهبی نسبت به انجام برنامه‌های فرهنگی مرتبط با روز مباهله فعالیت دارند.
وی با تبریک روز مباهله به اهمیت بزرگداشت این روز با همکاری مردم اشاره کرد و ادامه داد: ابعاد این روز بزرگ تاریخی در جهان اسلام به نحو مناسب توسط نخبگان و کارشناسان برای مردم تبیین شود.
این مسئول بیان کرد: برای برگزاری روز مباهله در 12 شهرستان استان هماهنگی با فعالان فرهنگی و تشکل‌ها و هیات‌های مذهبی انجام شده است.
نجیمی با قدردانی از حضور پرشور مردم و خانواده‌ها در برنامه‌های دهه امامت و ولایت و عید غدیرخم گفت: باید روز مباهله هم گرامی داشته شود که بسیار در اسلام اهمیت دارد.
وی بیان کرد: به مناسب بزرگداشت روز مباهله شب شعری با حضور شعرا برگزار می‌شود که زمان و مکان آن اعلام می‌گردد.
وی گفت: تاکنون به مناسب دهه امامت و ولایت بیش از یک هزار برنامه فرهنگی، هنری و بصیرتی در سطح استان برگزار شده است.
 

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/609412/اعزام-600-کارشناس-دینی-برای-بزرگداشت-روز-مباهله-به-مناطق-مختلف-استان-یزد
بستن   چاپ