خبر یزد
250 خبرنگار در بسیج رسانه استان یزد سازماندهی شدند
شنبه 21 مرداد 1402 - 12:47:58 PM
ایرنا

خبریزد- سرهنگ علی‌محمد پارسائیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تشکیل جبهه واحد خبری و رسانه ای با حضور خبرنگاران جزو برنامه مهمی است که توسط بسیج رسانه با همکاری سایر تشکل ها و فعالان رسانه پیگیری شده است.

وی ادامه داد: برگزاری دوره های آموزش سواد رسانه و دوره های مختلف خبرنویسی جزو برنامه های مهمی است که توسط این مجموعه در برخی از شهرستان‌ها با حضور 40 نفر در سالجای برگزار و تا پایان سال ادامه دارد.

این مسئول بیان کرد: هم اکنون 10 کانون بسیج رسانه در استان با عضویت اعضا فعال است و توسعه برنامه های فرهنگی و رسانه ای به خصوص تقویت و برگزاری دوره های آموزشی را به جد مدنظر داریم .

پارسائیان بیان کرد: برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت و بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی جزو برنامه های مهم دیگری است که در سطح استان با حضور و همراهی خبرنگاران انجام شده و ادامه دارد.

وی به اهمیت تشکیل و فعالیت هیات های اندیشه ورز بسیج با حضور نخبگان و فرهنگیان در استان خبر داد که به دلیل اقدامات موثر آنها شاهد اجرای برخی

از تشکل‌های مختلف رسانه‌ای استان می‌توان به خانه مطبوعات و تشکل انجمن صنفی خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری اشاره کرد.

بسیج رسانه استان یزد فعالیت خود را از سال 1391 آغاز کرده و بیش از یک هزار نفر عضو دارد.


http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/613172/250-خبرنگار-در-بسیج-رسانه-استان-یزد-سازماندهی-شدند
بستن   چاپ