«خورشت مرغ و جعفری»، غذای اصیل ایرانی با طعم و عطری بینظیر
جمعه 7 مهر 1402 - 23:47:25
|
|
خبر یزد - خورشت مرغ و جعفری یک غذای اصیل ایرانی که از نظر ظاهر شباهت زیادی به قرمه سبزی دارد. خورشت مرغ و جعفری یک غذای بسیار لذیذ است که میتوانید با درست کردن آن پذیرای مهمانانتان در مجالس باشد. مواد لازم: جعفری 500 گرم ران مرغ یا سینه مرغ 4 تکه پیاز 1 عدد زعفران دمکرده غلیظ 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم زردچوبه به مقدار لازم پودر گشنیز به مقدار لازم جوز هندی به مقدار لازم پودر لیمو عمانی به مقدار لازم طرز تهیه: جعفریهای ریز خرد شده را حسابی در روغن تفت دهید. پیازها را ریز خرد کنید و حسابی سرخ کنید تا طلایی شود. مرغها را که به قسمتهای ریز تقسیم کرده این خوب تفت میدهیم و سرخ میکنیم. مقداری زعفران دم کرده به مرغها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در آخر همه مواد را به همراه ادویههای گفته شده با هم مخلوط کنید. بعد در روی مواد مقداری آب بریزید و اجازه دهید خورشت به مدت 2 ساعت جا بیفتد. منبع: وقت صبح
http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/620104/«خورشت-مرغ-و-جعفری»،-غذای-اصیل-ایرانی-با-طعم-و-عطری-بینظیر
|