خبر یزد
«خورشت مرغ و جعفری»، غذای اصیل ایرانی با طعم و عطری بینظیر
جمعه 7 مهر 1402 - 23:47:25
خبر یزد - خورشت مرغ و جعفری یک غذای اصیل ایرانی که از نظر ظاهر شباهت زیادی به قرمه سبزی دارد.
خورشت مرغ و جعفری یک غذای بسیار لذیذ است که می‌توانید با درست کردن آن پذیرای مهمانانتان در مجالس باشد.
مواد لازم: جعفری 500 گرم
ران مرغ یا سینه مرغ 4 تکه
پیاز 1 عدد
زعفران دم‌کرده غلیظ 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
پودر گشنیز به مقدار لازم
جوز هندی به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی به مقدار لازم
طرز تهیه: جعفری‌های ریز خرد شده را حسابی در روغن تفت دهید.
پیازها را ریز خرد کنید و حسابی سرخ کنید تا طلایی شود.
مرغ‌ها را که به قسمت‌های ریز تقسیم کرده این خوب تفت می‌دهیم و سرخ می‌کنیم.
مقداری زعفران دم کرده به مرغ‌ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در آخر همه مواد را به همراه ادویه‌های گفته شده با هم مخلوط کنید.
بعد در روی مواد مقداری آب بریزید و اجازه دهید خورشت به مدت 2 ساعت جا بیفتد.
منبع: وقت صبح

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/620104/«خورشت-مرغ-و-جعفری»،-غذای-اصیل-ایرانی-با-طعم-و-عطری-بینظیر
بستن   چاپ