خبر یزد
سکته، دلیل 34 درصد مرگ بیماران یزدی است
شنبه 8 مهر 1402 - 12:49:04
خبر یزد - به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، دکتر محمدعلی اوزی‌نژاد، پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران حوزه سلامت استان حاضر شد و با گرامیداشت 29 سپتامبر، روز جهانی قلب، اظهار کرد: شهروندان بالای 30 سال جهت دریافت خدمت خطر سنجی سکته قلبی ومغزی به مراکز و پایگاه های خدمات جامع سلامت وهمچنین خانه‌های بهداشت مراجعه کنند تا با سنجش خطر 10 ساله احتمال سکته قلبی یا مغزی، راهکارهای کاهش احتمال بیماریهای قلبی و عروقی به آنان آموزش داده شود و در صورت نیاز به خدمات سطح دو به بیمارستان و کلینیک‌های دولتی ارجاع شوند.
وی با اشاره به این‌که 34 درصد مرگ‌ها در استان به دلیل این بیماری‌هاست، افزود: در کشور ما به دلیل تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، این بیماری ها رو به افزایش است و عوامل خطر ایجاد کننده این بیماری مصرف دخانیات،تغذیه نامناسب،فعالیت بدنی کم،مصرف الکل،چربی خون بالا،پرفشاری خون،چاقی و دیابت است.
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر علوم پزشکی یزد گفت: با اصلاح سبک زندگی مانند تغذیه مناسب،تحرک بدنی کافی،عدم مصرف الکل و دخانیات،کنترل دقیق چربی و فشار خون و کنترل دیابت می‌توان درصد زیادی از مرگ ومیر و ناتوانی ناشی از این بیماری را کاهش داد.
اوزی نژاد در پایان خاطرنشان کرد: بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از علل عمده مرگ و میر در سطح جهان و اولین عامل مرگ ومیر در کشور و استان یزد است.
پایان پیام/ب

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/620158/سکته،-دلیل-34-درصد-مرگ-بیماران-یزدی-است
بستن   چاپ