خبر یزد
رونق کتابخوانی با همفکری مردم و کتابخانه‌ها
پنجشنبه 16 آذر 1402 - 17:06:33
خبر یزد -

خبر یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، حفیظی با بیان اینکه شهرستان اشکذر دارای 5 کتابخانه نهادی و یک کتابخانه مشارکتی است، اظهار داشت: خدماتی که کتابخانه‌های شهرستان اشکذر ارائه می‌دهد شامل امانت کتاب، خدمات ویژه کودکان و نوجوانان، پیک کتاب، نشست کتابخوان تخصصی برای مادران خانه دار، فرزندپروری، جلسات نقد و رونمایی کتاب، ارائه نشریات و مقالات علمی به روز به اعضای کتابخانه‌ها است.
رئیس کتابخانه‌های شهرستان اشکذر بیان کرد: دو هزار و 500 نفر در اشکذر عضو فعال کتابخانه‌ها هستند و صد و سه هزار جلد نسخه کتاب در کتابخا نه‌های عمومی این شهرستان موجود است.
وی افزود: مراسم‌های مختلف در هر ماه از جمله برگزاری شب نشینی کتاب در کتابخانه باقرالعلوم عزآباد رستاق، نشست پنج شنبه شب‌ها با حضور فرهنگیان رستاق، نقد کتاب دوشنبه‌های آخر هر ماه در کتابخانه امام رضا (ع) مجومرد با حضور اعضای کتابخانه و جلسه‌های مشاوره خانواده در کتابخانه امام صادق (ع) و ذاکری برگزار می‌شود.
حفیظی ادامه داد: روستای عزآباد رستاق این شهرستان نیز در سال 1402 صاحب رتبه برتر کتابخانه‌های روستایی در جشنواره دوستدار کتاب شده است.
وی با اشاره به برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع کتاب، بیان کرد: مسابقه نقاشی، نمایشگاه کتاب، تزئین کتابخانه ها، جلسه هم اندیشی با کتابداران، برگزاری سومین جلسه انجمن با محوریت موضوع کتاب و کتابخوانی و اطلاع رسانی در مورد کتابخانه‌ها از جمله اقدامات انجام شده است.
رئیس کتابخانه‌های شهرستان اشکذر افزود: پیک کتاب نیز برای افراد محروم از مراجعه به کتابخانه ارائه می‌شود که کتاب با پیک موتوری به آن‌ها رسانده می‌شود که آن‌ها نیز بتوانند کتاب مطالعه کنند.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/629343/رونق-کتابخوانی-با-همفکری-مردم-و-کتابخانه‌ها
بستن   چاپ