خبر یزد
طرز پخت خورش «به» اصفهانی ؛ ترفند جلوگیری از سیاه شدن «به»
دوشنبه 30 بهمن 1402 - 17:45:19
خبر یزد - به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، غذاهای سنتی اصفهان به اندازه مکان‌های گردشگری که دارد، جذاب و متنوع هستند. خورش به اصفهانی یک غذای سنتی و محلی است که دستور پخت آن از دروازه‌های اصفهان گذشته و به خانه تک تک ایرانی‌ها راه یافته است. این غذای خوشمزه و لذیذ دارای نکات پخت ریز و فراوانی است که ما در این دستور تهیه به آنها اشاره می‌کنیم.
مواد لازم برای تهیه خورش به
رب گوجه فرنگی:2 تا 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
آلو خورشتی: 10 الی 12 عدد
به: 300 گرم
پیاز: متوسط یک عدد
زعفران دم کرده: یک دوم پیمانه
گوشت گوسفندی: 400 گرم
نمک، فلفل، پودر سیر و دارچین: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

خبر یزد

بهترین طرز تهیه خورش به به منظور تهیه خورش به باید گوشت را خرد کنید طوری که اندازه‌های آن باشد و لقمه‌ای خرد کنید.
سپس مقداری روغن داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار دهید. هنگامی که گرم شد مقداری گوشت را داخل آن تفت دهید تا آب اضافی کشیده شود و سپس میوه به را پوست کنده و حبه‌ای به اندازه قندهای درشت خرد کرده و داخل قابلمه بریزید و با گوشت تفت دهید.
پیازها را به باید به شکل خلالی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند.
سپس گوشت را به آن اضافه کنید و کمی فلفل سیاه و پودر سیر روی آن بپاشید تا بوی زهم گرفته شود و سپس تفت بدهید.
هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد باید مقداری هم زردچوبه به آن اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.
پس از آن یک لیتر آب را داخل قابلمه بریزید و شعله را ملایم کنید تا گوشت با پیاز و ادویه جاتی که تفت داده شده بود به تدریج بپزند.
هنگامی که گوشت پخت باید رب گوجه فرنگی را داخل ظرفی جدا تفت بدهید و بعد درون آب گوشت بریزید و کمی به خرد شده و آلو بخارا و دارچین داخل قابلمه بریزید.
اگر آلوها سفت هستند، بهتر است دو ساعت قبل از اینکه آن را داخل خورش بریزید، داخل مقداری آب سرد خیس کنید و بعد آب آن را خالی کنید و درون خورش بریزید.
در صورتی که تمایل داشتید خورش به مزه ملس داشته باشد می توانید یک قاشق شکر داخل آن بریزید و وقتی که پختن خورش تمام شد و جا افتاد کمی زعفران دم کرده داخل آن بریزید تا عطر و طعم غذا بیشتر شود.
بعد از گذشت 30 دقیقه خورش شما جا می افتد و میتوانید آن را از روی حرارت بردارید تا به هایی که داخل خورش قرار دارد له نشود.
اکنون خورش به اصفهانی شما تهیه شده و می‌توانید آن را در کنار انواع برنج کته یا برنج آبکشی نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه ادویه مخصوص قیمه ؛ نکات طلایی برای تهیه ادویه خورش قیمه | چاشنی خورش قیمه شامل چه موادی است؟ کد خبر 833611 برچسب‌ها غذای اصلی خبر مهم آشپزی - دستور پخت

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/640982/طرز-پخت-خورش-«به»-اصفهانی-؛-ترفند-جلوگیری-از-سیاه-شدن-«به»
بستن   چاپ