خبر یزد
گرامیداشت یاد و خاطره 48 شهید دانش آموز بهاباد
پنجشنبه 10 آبان 1403 - 10:08:15
خبر یزد - یادواره 48 شهید دانش‌آموز شهرستان بهاباد با حضور اقشار مختلف مردم روحانیون جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج و مدیرآموزش و پرورش شهرستان بهاباد در جوار آستان ملا عبدالله بهابادی این شهرستان برگزار شد.
مدیر آموزش و پرورش بهاباد در این مراسم ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهرستان خصوصا شهدای دانش آموز وشهدای مدافع امنیت و شهدای دانش آموز و شهید محمد حسین فهمیده بابیان اینکه شهدا نماد امنیت و آسایش کشور هستند و فداکاری‌های آنها باعث حفظ استقلال و تمامیت ارضی ایران شده است اظهارداشت: در مراسم‌هایی مانند یادواره شهدا، تأکید بر این موضوعات نه تنها یادآوری فداکاری‌های این عزیزان است، بلکه فرصتی برای تقویت ارزش‌های معنوی و روحیه دینی جامعه نیز به شمار می‌آید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
شهدا با فدا کردن جان خود به ما امنیت، آرامش و آزادی بخشیده‌اند، و بزرگداشت آنان وظیفه‌ای است که نشان‌دهنده قدردانی ما از ایثار آنان است.
علیرضا قطب الدینی بیان داشت: شهدای دانش‌آموز در دوران دفاع مقدس (جنگ هشت ساله ایران و عراق) نقش مهمی در تاریخ و فرهنگ ایران ایفا کردند. این شهیدان که عمدتاً جوانان و دانش‌آموزان بودند، به دلایل مختلف از جمله عشق به میهن، آرمان‌گرایی و روایت‌های فرهنگی، به جبهه‌ها رفتند و در دفاع از کشور جانفشانی کردند.
وی با گرامی داشت هفته بسیج دانش آموز ویاد و خاطره نوجوان شهید محمد حسین فهمیده ادامه داد: در واقع، شهید فهمیده، یعنی “شهید حسینی” یکی از جوان‌ترین رزمندگان ایرانی در جنگ بود که در سنین پایین، با اعمال شجاعانه‌اش در جبهه‌ها، الگوی فداکاری و ایثار را برای هم نسلان خود به نمایش گذاشت. او درسن 13 سالگی به جبهه‌ها رفت و به عنوان یک بسیجی، در فعالیت‌های مربوط به دفاع مقدس مشارکت کرد. معروف‌ترین عمل او، اشاره به رفتن به میدان مین و رفتن به زیر تانک دشمن و زنده کردن انگیزه برای رزمندگان دیگر بود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهاباد به تأثیر شهید فهمیده دردوران دفاع مقدس والگوئی برای نسل جوان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: توجه به نوجوانان و جوانان در دفاع مقدس و یادآوری نام و یاد شهید فهمیده، نشان‌دهنده نقش بی بدیل نسل جوان در دفاع از میهن است. پیام این شهید به جوانان، اهمیت فداکاری و ایثار در راه وطن و حفظ ارزش‌های انسانی است.
شهرستان بهاباد دردوران دفاع مقدس 158 شهید تقدیم انقلاب اسلامی نموده است که از این تعداد شهدا 48 نفر دانش آموزبوده اند .
مداحی و اجرای تئاتر اعزام به جبهه وسینه زنی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/678428/گرامیداشت-یاد-و-خاطره-48-شهید-دانش-آموز-بهاباد
بستن   چاپ