خبر یزد
سالانه بیش از 17000 تُن گوشت قرمز تولید در یزد می‌شود
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 12:12:57
خبر یزد - مهدی غیب اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به دامداران یزدی در زمینه پرورش دام و تولید گوشت قرمز سابقه طولانی دارند، اظهار داشت: از مجموع 3000 واحد دامپروری استان یزد اعم از سبک و سنگین و صنعتی و سنتی سالانه بیش از 17000 تُن گوشت قرمز و 220 هزار تُن شیر تولید می‌شود.
وی افزود: از این میزان گوشت قرمز 11 هزار تُن گوشت گاو و گوساله و 6 هزار تُن به گوشت گوسفند اختصاص دارد که با توجه به ذائقه مردم یزد و تمایل بیشتر به استفاده از گوشت گوسفند سالانه 3500 تُن کسری در این بخش داریم که برای جبران این میزان از استان‌های همجوار کمک می‌گیریم و البته در مقابل گوشت گاو و گوساله مازاد تولید نیز به استان‌های دیگر صادر می‌شود.
به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از تعداد 700 واحد مرغداری استان اعم از گوشتی و تخم گذار سالانه بیش از 70 هزار تُن گوشت مرغ و 43 هزار تُن تخم مرغ تولید می‌شود.
وی تاکید کرد: استان یزد در ذخیره سازی گوشت گوساله در کشور پیشگام است به گونه‌ای که به طور معمول قالب اوقات بیش از 5 هزار گوساله نر پروار در دامداری‌های استان موجود داریم.
غیب الهی بیان داشت: سرانه مصرف گوشت قرمز در استان سالانه یازده کیلوگرم و سرانه مصرف گوشت مرغ سالانه 35 کیلوگرم می‌باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: عمده نهاده‌های دامی مورد نیاز واحدهای دامی استان اعم از علوفه‌ای و غلات از دیگر استان‌ها و بعضاً از خارج از کشور به استان وارد می‌شود که ماحصل واردات این نهاده‌ها معادل واردات حدود یک و نیم میلیون متر مکعب آب مجازی است.
کد خبر 6444213

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/715767/سالانه-بیش-از-17000-تُن-گوشت-قرمز-تولید-در-یزد-می‌شود
بستن   چاپ