خبر یزد
تبدیل اسناد دفترچه ای به تک برگ اولویت اصلی اداره کل ثبت اسناد یزد
شنبه 6 ارديبهشت 1404 - 11:26:05
خبر یزد - به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مهدی اقبال اظهار داشت: دو محور اصلی فعالیت‌های این سازمان در سال جاری شامل تبدیل اسناد دفترچه‌ای به اسناد تک‌برگی و اجرای داده‌آمایی است و در این راستا تسریع در روند تبدیل اسناد دفترچه ای به تک برگ با جدیت در حال پیگیری است.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک یزد خاطرنشان کرد: بر همین اساس در فروردین ماه امسال با وجود تعطیلی ها نوروز و تقریبا 20 روز کاری ، از حدود 177 هزار جلد سند دفترچه ای موجود استان ، 10 هزار جلد به تک برگ کاداستری تبدیل شد.
دبیر کمیته استانی هماهنگی اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال منقول یزد افزود: اسناد دفترچه‌ای به علت توصیفی بودن از دقت پایینی برخوردارند و از سویی بواسطه عدم تثبیت نقشه در سامانه‌های سازمان ثبت، زمینه بروز مشکلاتی برای مردم از جمله تداخل و تعارض در اسناد را فراهم می‌کنند.
اقبال با بیان اینکه طبق ماده 11 قانون جامع حدنگار، ارائه خدمات به اسناد دفترچه‌ای ممنوع است، اضافه کرد: تعویض اسناد دفترچه‌ای، بواسطه جلوگیری از گرفتاری‌های ملکی برای مردم ضرورتی که طی چند سال گذشته همواره اعلام شده و امسال با جدیت دنبال خواهد شد.
وی یادآور شد: در تمامی بخش ها ، اجرای قانون جامع حدنگاری در حال اجراست و در برخی عملکردها در سال 1403 همچون صدور و تعویض اسناد موقوفات ، اسناد قانون ساماندهی شامل روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر ، رتبه برتر کشور را کسب کرده ایم.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بی‌ثباتی در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/716704/تبدیل-اسناد-دفترچه-ای-به-تک-برگ-اولویت-اصلی-اداره-کل-ثبت-اسناد-یزد
بستن   چاپ