خبر یزد
300 هزار فقره وام ضروری 50 میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت می‌شود
يکشنبه 14 ارديبهشت 1404 - 21:30:00
خبر یزد - ایرنا / مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه امسال سقف تسهیلات قرض‌الحسنه ضروری از 30 به 50 میلیون تومان افزایش یافته است، گفت: زمینه پرداخت حدود 300 هزار فقره وام ضروری به بازنشستگان با اعتبار 19 هزار میلیارد تومان فراهم می‌شود.
به گزارش صندوق بازنشستگی کشوری، حجت اله میرزایی روز یکشنبه افزود: براساس تفاهم نامه این صندوق با بانک صادرات ایران، 19 هزار میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات متنوع مالی به بازنشستگان کشوری در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم‌نامه سقف تسهیلات قرض‌الحسنه ضروری از 30 به 50 میلیون تومان افزایش داده شده و با اعتباری معادل 19 هزار میلیارد تومان، زمینه پرداخت حدود 300 هزار فقره وام ضروری به بازنشستگان کشور را فراهم می‌شود همچنین 2 هزار میلیارد تومان نیز برای پرداخت وام‌های ازدواج فرزندان بازنشستگان اختصاص یافته است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: این تفاهم‌نامه علاوه بر تسهیلات ضروری، شامل وام‌هایی برای سفرهای زیارتی، سیاحتی و تفریحی بازنشستگان نیز می‌شود. ثبت‌نام‌ها آغاز شده و فرآیند غربالگری، قرعه‌کشی و زمان‌بندی پرداخت تسهیلات بر اساس جدول زمان‌بندی انجام خواهد شد.
بازار

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/719522/300-هزار-فقره-وام-ضروری-50-میلیون-تومانی-به-بازنشستگان-پرداخت-می‌شود
بستن   چاپ