خبر یزد
مدیر سمینارهای داوری فدراسیون جهانی جودو در تهران؛ تدریس در دو کلاس
دوشنبه 15 ارديبهشت 1404 - 09:47:56
خبر یزد - به گزارش خبرگزاری مهر، کارلوس بارکوس، مدیر سمینارهای داوری فدراسیون جهانی جودو (IJF)، نماینده رسمی ماریوس ویزر رئیس فدراسیون جهانی و رئیس فدراسیون جودو اسپانیا، بامداد امروز با استقبال آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودو ایران، از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) وارد تهران شد.

خبر یزد

بارکوس که از چهره‌های برجسته و شناخته‌شده دنیای جودو است، طی اقامت خود در ایران، سمینار بین‌المللی داوری و مربی‌گری جودو را در تاریخ شانزدهم و هفدهم اردیبهشت ماه جاری برگزار خواهد کرد.
این رویداد بین‌المللی در حالی با حضور 150 داور و مربی از سراسر کشور در شهر یزد برگزار می‌شود که حضور تمامی ورزشکاران، مربیان و داوران ایرانی در این سمینار دو روزه به صورت «آنلاین» نیز بلامانع و آزاد است.

خبر یزد

محور اصلی این سمینار، آموزش قوانین جدید داوری سال 2025 است که توسط این مدرس برجسته بین‌المللی ارائه خواهد شد. علاوه بر آموزش‌های تخصصی، در پایان دوره، شرکت‌کنندگان گواهینامه معتبری با امضای کارلوس بارکوس دریافت خواهند کرد.
این سمینار قرار است طی دو روز در سالن حافظ هتل صفاییه شهر یزد برگزار شود.
کد خبر 6456894

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/719626/مدیر-سمینارهای-داوری-فدراسیون-جهانی-جودو-در-تهران؛-تدریس-در-دو-کلاس
بستن   چاپ