خبر یزد
کاپیتان ایران به زودی برمی‌گردد
شنبه 20 ارديبهشت 1404 - 21:02:29
خبر یزد - به گزارش "ورزش سه"، علیرضا جهانبخش پس از 16 مسابقه متوالی در لیگ اردیویسه هلند که جایگاه ثابتی در ترکیب هیرنفین داشت، دو هفته قبل مقابل آلمره سیتی به علت مصدومیت دور از جمع 11 نفر اصلی بود ولی پس از ورودش به زمین و عدم ریسک، دوباره آسیب دیدگی پیدا کرد تا امروز برای دومین بازی پیاپی نتواند تیمش را همراهی کند.
جهانبخش پس از اینکه در مسابقه اخیرشان مقابل نایمخن و اولین باشگاه خود پس از لژیونر شدن به طور کامل روی نیمکت نشست، در دیدار امروز هیرنفین برابر والویک که سه بر یک شکست خوردند، به دلیل مصدومیت حضور نداشت.
اِروین بِرانس، پزشک تیم فوتبال هیرنفین در گفت‌وگو با "ورزش سه" پیرامون آخرین وضعیت ستاره ایرانی این باشگاه عنوان کرد: علیرضا در تمرینات دو هفته پیش دچار آسیب‌دیدگی شد و الان دوره فیزیوتراپی را سپری می‌کند تا آماده بازگشت دوباره به میادین شود.

خبر یزد

جهانبخش که از هفته نُهم لیگ اردیویسه هلند به ترکیب هیرنفین اضافه شد و در 19 بازی این رقابت‌ها در فصل جاری به میدان رفته و سه گل به ثمر رسانده و دو پاس گل داده، امیدوار است خیلی زود مصدومیتش را پشت‌سر بگذارد و هفته آینده مقابل گو اهد ایگلز به میدان برود یا حداکثر به بازی پایانی فصل برابر فاینورد و تیم سابقش برسد.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/721447/کاپیتان-ایران-به-زودی-برمی‌گردد
بستن   چاپ