خبر یزد
تولید فرش دستباف با فعالیت 40 هزار بافنده در یزد
شنبه 20 ارديبهشت 1404 - 21:02:44
خبر یزد - فارس / مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان یزد گفت: در حال حاضر 40 هزار بافنده در یزد فعالیت دارند و میزان تولید سالانه فرش دستباف به 200 هزار مترمربع می‌رسد.
محمدکاظم صادقیان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد، با اشاره به جایگاه ویژه صنعت فرش دستباف در این استان اظهار داشت: در حال حاضر 40 هزار بافنده در یزد فعالیت دارند و میزان تولید سالانه فرش دستباف به 200 هزار مترمربع می‌رسد.
بازار
صادقیان در جلسه تخصصی فرش دستباف افزود: تاکنون 6500 نفر از بافندگان استان تحت پوشش بیمه قالیبافی قرار گرفته‌اند.
وی ادامه داد: تعداد 291 پروانه کسب مرتبط با حوزه فرش دستباف صادر شده است و همچنین 149 طرح مشاغل خانگی در حوزه فرش موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان با تأکید بر لزوم تحول جدی در صنعت فرش دستباف استان گفت: فرش دستباف یزد نیازمند یک انقلاب واقعی است و همین که تاکنون این هنر_صنعت زنده نگه داشته شده، جای قدردانی دارد، اما نباید به وضعیت فعلی بسنده کنیم.
وی با بیان اینکه در حوزه فرش دستباف باید کمیته‌ای فنی تشکیل شود، خاطرنشان کرد: امیدوارم شاهد تحولی بزرگ در صنعت فرش دستباف باشیم و بدون شک ما وارد مدل اقتصادی فرش خواهیم شد و درعین‌حال نباید از حمایت‌های لازم در این مسیر غافل شویم.
محمدکاظم صادقیان افزود: استان یزد به‌عنوان بخشی از زنجیره تأمین فرش کشور، باید تیم‌های تخصصی در حوزه فرش دستباف تشکیل دهد و حتی در زمینه‌های فرهنگ‌سازی و تاریخ‌سازی نیز گام‌های جدی برداشته شود.
وی در پایان تأکید کرد: حوزه صادرات فرش دستباف نیز نیازمند توجه ویژه و تحولات اساسی است که باید با نگاهی نوین، سهم یزد را در بازارهای جهانی احیا کنیم.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/721450/تولید-فرش-دستباف-با-فعالیت-40-هزار-بافنده-در-یزد
بستن   چاپ