خبر یزد
جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی
يکشنبه 21 ارديبهشت 1404 - 00:59:34
خبر یزد - ورزش 3 /در یکی از حساس‌ترین دیدارهای هفته سی و چهارم لیگ یک کرواسی، تیم فوتبال دینامو زاگرب که صادق محرمی را مثل بازی‌های قبل دور از ترکیب و روی نیمکت داشت، از ساعت 21:15 شنبه شب (به وقت ایران) در استادیوم ماکسیمیر مقابل اسلاون بلوپو قرار گرفت.
یاران محرمی که برای زنده نگه داشتن شانس قهرمانی باید در این بازی به برتری می‌رسیدند، موفق به کسب پیروزی پر گل مقابل اسلاون بلوپو شدند تا در فاصله دو بازی مانده به پایان فصل همچنان امیدوار به کسب جام بمانند.
بازار
تیم فوتبال دینامو زاگرب در دیدار مقابل اسلاون بلوپو که مدافع ایرانی را استفاده نکرد و روی نیمکت داشت، به پیروزی 5 بر صفر رسید تا سومین برد متوالی آنها را 61 امتیازی کند و ضمن تثبیت جایگاه دومی‌شان در جدول لیگ کرواسی، اختلاف یک امتیازی با ریه‌کا صدرنشین را نگه دارد.
صادق محرمی که پیش از این در هشت مسابقه لیگ یک کرواسی و یک دیدار جام حذفی برای دینامو زاگرب به میدان رفته بود، مثل بازی‌های قبل به طور کامل روی نیمکت نشست و مقابل اسلاون بلوپو حضور تعویضی هم نداشت.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/721489/جشن-پُر-گل-یاران-محرمی-در-مسیر-قهرمانی
بستن   چاپ