خبر یزد
جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد
يکشنبه 21 ارديبهشت 1404 - 21:56:35
خبر یزد - به گزارش ورزش سه، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد که در مراسم قهرمانی تیم تراکتور در فصل بیست‌و‌چهارم لیگ برتر حضور نخواهد داشت. در این مراسم، مهدی محمدنبی به نمایندگی از فدراسیون فوتبال و در غیاب مهدی تاج، جام قهرمانی را به تیم قهرمان اهدا خواهد کرد.
«پروتکل ما این است که رئیس فدراسیون باید در این مراسم شرکت کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به هر صورت، باید رئیس فدراسیون جام را اهدا کند.» ا و همچنین به یادآوری مدیر روابط عمومی درباره غیبت مهدی تاج در ایران همزمان با مراسم اهدای جام اشاره کرد و گفت: «قرار شد نایب رئیس اهدا کند. حالا آقای نبی ان‌شاءالله تشریف می‌برند.»
وزیر ورزش در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره نسبت دادن قهرمانی تراکتور به رئیس جمهور گفت: «فوتبال است و حاشیه‌هایش. بعضی حاشیه‌ها خواستنی و برخی ناخواستنی هستند. تراکتور تیمی قدیمی است و بیش از 55 سال سابقه حضور در عالی‌ترین سطح فوتبال ایران را دارد. به هر صورت، آنها تلاش کردند و نتیجه تلاش‌شان را گرفتند. مبارک‌شان باشد.»

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/721744/جانشین-تاج-در-جشن-تراکتور-اعلام-شد
بستن   چاپ