خبر یزد
فروردین: حرمت، حلقه مفقوده ورزش است
سه شنبه 23 ارديبهشت 1404 - 22:04:11
خبر یزد - به گزارش سه‌شنبه شب ایرنا، نماینده فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین در مجلس شورای اسلامی در حاشیه مراسم تقدیر از چهره‌های ماندگار ورزش ایران که با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، مدیران اسبق و کنونی ورزش ایران، روسای فدراسیون‌ها و قهرمانان ایران زمین در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، اظهار داشت: از زمانی کودکی تا امروز که توفیق خدمت در مجلس شورای اسلامی را دارم، آرزوی دیدن چهره‌های مطرح ورزش کشورم را دارم و به پیشکسوتان ورزش افتخار می‌کنم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی ادامه داد: آنان اتفاقاتی را رقم زدند که در ورزش ایران ماندگار شد، موفقیت‌های آنها در اذهان باقی خواهد ماند و ورزشکاران امروزی باید بدانند شما چه مسیری را طی کرده و چرا به عنوان چهره ماندگار معرفی شدید. این یک واقعیت است که در گذشته اخلاق و تحصیل مورد تاکید و توجه بود و ورزشکاران امروزی نیز باید به این موضوع دقت داشته باشند.
فروردین یادآور شد: چهره‌های قدیمی ما فرهنگ خاصی داشتند اما امروز حرمت، حلقه مفقوده شده ورزش است. در قدیم از ورزشکاران الگو برداری می‌شد اما الان ورزشکارانی داریم که این موارد را رعایت نمی‌کنند و باید به آنها راه و شیوه زندگی حرفه‌ای و صحیح را آموزش داد.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/722451/فروردین--حرمت،-حلقه-مفقوده-ورزش-است
بستن   چاپ