خبر یزد
رئیس انجمن بیس بال: رسیدن به فینال آسیا یک شاهکار برای ایران خواهد بود
چهارشنبه 24 ارديبهشت 1404 - 12:01:41
خبر یزد - مهر /رئیس انجمن بیس بال و سافت بال ایران با تاکید بر اینکه رقبای سختی را در مسابقات کاپ غرب آسیا دارند؛ گفت: رسیدن به فینال کاپ غرب آسیا برای تیم ملی ایران یک دستاورد بزرگ خواهد بود.
شانزدهمین دوره رقابت‌های بیس بال کاپ غرب آسیا از 25 تا 30 اردیبهشت با حضور 7 تیم فلسطین، هند، سریلانکا، افغانستان، ایران، پاکستان و بنگلادش به میزبانی استان البرز برگزار می‌شود. در این مسابقات در مرحله گروهی تیم ایران در اولین دیدار 25 اردیبهشت با بنگلادش و 27 اردیبهشت با پاکستان دیدار خواهد داشت.
هومن منصوریان رئیس انجمن بیس بال و سافت بال ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص میزان آمادگی ایران برای میزبانی از مسابقات کاپ غرب آسیا اظهار کرد: شرایط میزبانی به طور کلی مهیا است، اما برخی موارد همچنان در حال تکمیل است. متأسفانه عادت داریم که اکثر کارها را در دقیقه 90 انجام دهیم و همین امر باعث استرس و نگرانی می‌شود. البته این مشکلات بیشتر به دلیل تأخیر در انجام برخی مراحل اجرایی است که ممکن است به دلیل بروکراسی پیچیده اداری به وجود آمده باشد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با این حال، استادیوم شرایط بسیار خوبی پیدا کرده و نماینده فدراسیون آسیا از زمین مسابقات بازدید کرد و با توجه به کیفیت زمین، امتیاز 85 از 100 را برای آن در نظر گرفت که نشان از سطح بالای امکانات ما دارد. حتی از نظر اسکان و تغذیه نیز نظر مساعدی داشتند. یکی از اهداف اصلی من در برگزاری این مسابقات، حفظ اعتبار ایران و بهبود تصویر کشور در نظر فدراسیون‌های بین‌المللی بوده است. خوشبختانه این هدف تا این لحظه محقق شده است.
رئیس انجمن بیس بال ایران در ادامه توضیح داد: با وجود تلاش‌های زیاد برای فراهم کردن شرایط مطلوب، همچنان چند مشکل جزئی وجود دارد. برای مثال مسئله اینترنت در استادیوم و محل اسکان مهمانان، که با دستور استاندار این مشکل در حال حل شدن است. ما برای برخی از مهمانان سیم‌کارت اینترنتی تهیه کرده‌ایم تا این مشکلات به حداقل برسد.
منصوریان همچنین به چالش‌های رسانه‌ای در راستای پوشش این رویداد اشاره کرد و گفت: متأسفانه به دلیل محدودیت‌هایی که انجمن‌ها با آن مواجه هستند، نتوانستیم به طور مؤثر از رسانه‌ها بهره‌برداری کنیم. اگرچه تلاش‌هایی برای برگزاری نشست‌های خبری داشتیم، اما برخی مشکلات اجرایی و هماهنگی‌ها مانع از برگزاری آن شد.
بازار
وی در خصوص وضعیت تیم ملی بیس بال ایران نیز اظهار داشت: هدف‌مان رسیدن به فینال است و اگر به فینال برسیم، این یک دستاورد بزرگ خواهد بود. با توجه به شرایط و امکانات محدود، رسیدن به فینال واقعاً شاهکار است. تیم‌های دیگر بسیار قوی هستند و ما با کمبود امکانات و تجهیزات روبرو هستیم. اما با حمایت‌های موجود و همچنین با حضور مربیان خارجی و اردوهای متعدد، اطمینان داریم که می‌توانیم به فینال برسیم.
منصوریان در ادامه افزود: ورزشکاران ما به دلیل حرفه‌ای نبودن و شغل‌های دیگرشان، با چالش‌های زیادی روبرو هستند. حقوقی دریافت نمی‌کنند و بسیاری از آن‌ها در شغل‌های دیگر مشغول به کار هستند. بنابراین، نگه‌داشتن آن‌ها برای اردوهای طولانی بسیار دشوار است. با این حال، باز هم عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده‌اند.
رئیس انجمن بیس بال ایران در پایان به برنامه‌های آینده اشاره کرد و گفت: بعد از حضور در فینال، هدف بعدی ما کسب مجوز حضور در مسابقات قهرمانی آسیا است که در شهریور یا مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد. همچنین، یکی از اهداف بلندمدت ما حضور در المپیک است، اگرچه این مسیر دشوار است، اما دست نیافتنی نیست.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/722608/رئیس-انجمن-بیس-بال--رسیدن-به-فینال-آسیا-یک-شاهکار-برای-ایران-خواهد-بود
بستن   چاپ