خبر یزد
جان تازه به بناهای تاریخی با تأمین اعتبار 14 میلیارد تومانی
شنبه 27 ارديبهشت 1404 - 11:29:53
خبر یزد - به گزارش خبرآنلاین از یزد، در ادامه پیگیری‌های نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، بیش از 14 میلیارد تومان اعتبار ملی برای حفاظت، مرمت و احیای پروژه‌های شاخص میراث_فرهنگی و گردشگری شهرستان اردکان اختصاص یافت که نویدبخش فصل تازه‌ای برای تاریخ و هویت این دیار کهن است.
این اعتبارات به پروژه‌های متنوعی در مناطق مختلف شهرستان ازجمله موزه فرش، موزه مفاخر، مرمت بافت‌های تاریخی اردکان، احمدآباد و عقدا تعلق گرفته است.
همچنین علاوه بر اعتبار احیای قنات‌های تاریخی، 2 میلیارد تومان برای مرمت قلعۀ تاریخی خرانق و 2 میلیارد تومان برای ساماندهی دخمه اختصاص یافته است.
در کنار این‌ها، اعتبار قابل توجه 3 میلیارد تومانی نیز به آزادسازی حریم قلعۀ تاریخی خرانق به عنوان یکی از پروژه‌های شاخص و مهم گردشگری در خرانق تخصیص یافته است.
پیش از این، در دیدار ماه‌جاری نماینده مردم اردکان و وزیر میراث فرهنگی، بر لزوم تسریع در مرمت قلعۀ تاریخی خرانق و نیز فعال‌سازی ظرفیت‌های مغفول در بخش عقدا تأکید شده بود. 
کد خبر 2065129

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/723464/جان-تازه-به-بناهای-تاریخی-با-تأمین-اعتبار-14-میلیارد-تومانی
بستن   چاپ