خبر یزد
تبدیل یزد به یکی از قطب‌های تولید انرژی خورشیدی کشور
دوشنبه 29 ارديبهشت 1404 - 10:02:13
خبر یزد - به گزارش بازار، محمدرضا علمدار یزدی صبح دوشنبه در نشست کمیسیون طرح‌های غیرکشاورزی با تأکید بر تبدیل استان به قطب انرژی پاک اظهار داشت: استان یزد با برخورداری از ظرفیت بی‌نظیر تابش خورشید، می‌تواند به یکی از قطب‌های تولید انرژی خورشیدی کشور تبدیل شود. واگذاری زمین برای این طرح‌ها زمینه‌ساز جذب سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال و حرکت در مسیر توسعه پایدار است.
وی با بیان اینکه تسهیل فرآیند واگذاری زمین و کاهش بروکراسی اداری از اولویت‌های استان است، افزود: هم‌افزایی بین دستگاه‌های اجرایی نقش مهمی در تسریع اجرای پروژه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر ایفا می‌کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری در پایان خاطرنشان کرد: اجرای این طرح‌ها، علاوه بر تأمین بخشی از نیاز انرژی استان، به کاهش فشار بر شبکه برق سراسری در ایام اوج مصرف کمک خواهد کرد.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/724144/تبدیل-یزد-به-یکی-از-قطب‌های-تولید-انرژی-خورشیدی-کشور
بستن   چاپ