خبر یزد
قهرمانی فجرسپاسی: آغاز راهی نو در لیگ برتر
دوشنبه 29 ارديبهشت 1404 - 15:21:38
خبر یزد - به گزارش ورزش سه، در شبی خاطره‌انگیز، ورزشگاه تختی شیراز میزبان جشن باشکوه قهرمانی فجر شهید سپاسی در لیگ یک فوتبال ایران بود؛ جشنی که با حضور چهره‌هایی چون مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، محمدمهدی فروردین، رئیس فراکسیون ورزش مجلس و محمدحسن اسدی، شهردار ورزش‌دوست شیراز، جلوه‌ای خاص به خود گرفت.
فجر با شایستگی قهرمان شد؛ درست همان‌طور که پیروز قربانی، سرمربی این تیم، در آغاز فصل وعده داده بود.
حالا این تیم نه‌تنها به لیگ برتر صعود کرده، بلکه قربانی نیز به‌عنوان سرمربی فصل آینده، هدایت فجر را در سطح اول فوتبال کشور بر عهده خواهد داشت، اما همه می‌دانند که راه تازه آغاز شده و باید از تفکر لیگ یکی فاصله گرفت. فجر دل مردم را شاد کرد؛ دل مردم شیراز، خانواده‌های شهدا و جانبازانی که حتی در بستر بیماری، تیم محبوبشان را از یاد نمی‌برند. این تیم، تنها نماینده فوتبال ایران در سطح اول است که به نام یک شهید والامقام (شهید حاج مجید سپاسی) مزین شده است؛ افتخاری کم‌نظیر در ابعاد ملی و حتی بین‌المللی.

خبر یزد

جشن قهرمانی به پایان رسید، اما حالا فصل نقل‌وانتقالات آغاز شده است؛ جایی که فجر باید قدرت خود را به رخ بکشد. انتظار می‌رود مدیریت باشگاه با هدایت حسن کریمی، مدیرعامل باتجربه خود، برنامه‌ای دقیق و آینده‌نگر تدوین کند. با حمایت سردار بوعلی، فرمانده سپاه فجر استان و همراهی هواداران پرشور و نقش فعال رسانه‌های استان فارس، می‌توان امیدوار بود که فجر در لیگ برتر نیز بدرخشد.

خبر یزد

اما اکنون نگاه‌ها به آینده است؛ آینده‌ای که در آن باید ورزشگاه بین‌المللی پارس هرچه سریع‌تر آماده میزبانی شایسته از دیدارهای لیگ برتر شود. بی‌تردید، بهره‌برداری از این ورزشگاه، بخشی اساسی از مسیر پیشرفت فجر در سطح اول فوتبال کشور خواهد بود.
در پایان باید گفت: قهرمانی فجر شهید سپاسی، تنها یک موفقیت فوتبالی نبود؛ بلکه نمادی از احیای غرور شهری، زنده‌کردن نام شهید و انگیزه‌ای تازه برای فوتبال جنوب ایران است.
قاسم محمدی- شیراز

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/724303/قهرمانی-فجرسپاسی--آغاز-راهی-نو-در-لیگ-برتر
بستن   چاپ