خبر یزد
واکنش پلیس یزد به انتشار کلیپ فرودگاه یزد
چهارشنبه 31 ارديبهشت 1404 - 12:23:37
خبر یزد - مهر / مرکز اطلاع‌رسانی پلیس یزد اعلام کرد: مجوز تولید کلیپ در فرودگاه شهید صدوقی به عهده مسئولان فرودگاه است و ارتباطی با معاونت فرهنگی پلیس ندارد.
بر اساس این اطلاعیه‌، «پس از انتشار کلیپی در فضای مجازی و اطلاعیه روابط عمومی فرودگاه یزد؛ دقت نظر در متن مجوزِ صادره از معاونت فرهنگی و اجتماعی فراجا به صراحت نشان دهنده آن است که این مجوز صرفاً برای هماهنگی با یگان‌های انتظامی و پلیس راهنمایی و رانندگی صادر شده و به منزله تولید محتوا در محیط فرودگاه نیست.»
بازار


همچنین ضمن تأکید بر این که «در صورت حضور در استان‌ها مُهر و امضای فرماندهی انتظامی استان پشت مجوز ضروری است»، اضافه شده است: «گروه تولیدکننده کلیپ هیچ گونه تاییدیه‌ ای (مُهر یا امضا) از معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس استان دریافت نکرده و به نظر می‌رسد مسئولان روابط عمومی فرودگاه یزد مجوز را کامل مطالعه نکرده یا به محتوای آن توجه کافی نداشته و در این خصوص بیانیه صادر کرده‌اند.»
در پایان نیز تأکید شده است: «مجوزِ تولید کلیپ در محیط فرودگاهی متوجه مسئولینِ آن مجموعه است و ارتباطی با معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس استان ندارد.»
اخیراً انتشار موزیک‌ویدئوی تبلیغاتی برای یکی از شرکت‌های هواپیمایی در فرودگاه بین‌ المللی یزد با واکنش‌ها و انتقاداتی همراه شده است به طوری که برخی مسئولین فرودگاه یزد را به قرق و تبدیل آن به یک استودیو شخصی متهم کرده بودند که مسئولان فرودگاه در پاسخ به این اظهارات، تولید این موزیک‌ویدئو را با صدور مجوز از معاونت اجتماعی فراجا اعلام کرده بودند.



http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/724860/واکنش-پلیس-یزد-به-انتشار-کلیپ-فرودگاه-یزد
بستن   چاپ