خبر یزد
خط انتقال آب بین مخازن خیرآباد و باغ‌خان یزد تعمیر شد
چهارشنبه 31 ارديبهشت 1404 - 12:23:46
خبر یزد - جلال علمدار در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام رفع شکستگی خط انتقال 600 میلی‌متری چدنی بین مخازن خیرآباد و باغ‌خان، اظهار داشت: در پی وقوع این حادثه که می‌توانست منجر به قطعی آب در بخش وسیعی از شهر یزد شود، همکاران تلاشگر ما در واحدهای اتفاقات، آبرسانی و موتوری سنگین بی‌وقفه وارد عمل شدند و در عملیاتی فشرده و دقیق، موفق به مرمت این خط حیاتی در کمتر از 15 ساعت شدند.
وی افزود: این حادثه که بخش وسیعی از شهرستان یزد را در آستانه قطعی کامل آب قرار داده بود، با مانور هوشمندانه شیرفلکه‌های جایگزین و تلاش شبانه‌روزی واحد آبرسانی، از قطع آب هزاران مشترک جلوگیری شد.
مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد در ادامه ابراز داشت: حضور به‌موقع چهار گروه امداد و همکاری منسجم بین واحدهای مختلف، بار دیگر ثابت کرد که پرسنل آبفای استان یزد با روحیه جهادی و تعهد مثال‌زدنی، در خط مقدم خدمت‌رسانی به مردم ایستاده‌اند.
علمدار در پایان از مردم فهیم شهر به‌دلیل صبوری و همراهی در زمان انجام عملیات قدردانی کرد و بر لزوم نوسازی و تقویت زیرساخت‌های آبرسانی برای پیشگیری از حوادث مشابه تأکید نمود.
کد خبر 6474477

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/724862/خط-انتقال-آب-بین-مخازن-خیرآباد-و-باغ‌خان-یزد-تعمیر-شد
بستن   چاپ