خبر یزد
جام‌جهانی؛ آمریکا قول داد در ویزا سخت‌گیری نکند
پنجشنبه 1 خرداد 1404 - 14:47:37
خبر یزد - ورزش 3 /مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، روز چهارشنبه در جریان جلسه‌ای در مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «در حال بررسی راه‌هایی برای افزایش تعداد کارکنان در برخی سفارتخانه‌های آمریکا در جهان هستیم تا بتوانیم نیازهای مرتبط با صدور ویزا را پاسخ دهیم. برای مثال، اگر کسی تاکنون از کلمبیا درخواست ویزا نداده باشد، احتمالاً دیگر نمی‌تواند به موقع برای جام جهانی به آمریکا برسد، مگر اینکه تیم تقویتی تشکیل دهیم.»
جام جهانی فوتبال 2026 قرار است از 11 ژوئن تا 19 ژوئیه در سه کشور مکزیک، آمریکا و کانادا برگزار شود. ایالات متحده همچنین میزبان بازی‌های المپیک تابستانی 2028 در لس‌آنجلس خواهد بود. علاوه بر این، جام جهانی باشگاه‌ها نیز از 15 ژوئن تا 13 ژوئیه سال جاری در آمریکا برگزار خواهد شد
روبیو تأکید کرد که وزارت خارجه در حال بررسی راه‌هایی برای فراخواندن نیروهای باتجربه دیپلماتیک است تا حضور شبانه‌روزی در برخی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها فراهم شود و این نهادها بتوانند به درخواست‌های انبوه برای ویزای جام جهانی، جام باشگاه‌ها و در ادامه المپیک رسیدگی کنند. او همچنین اشاره کرد که در برخی موارد، سفارتخانه‌ها ممکن است از فناوری هوش مصنوعی برای تسریع روند بهره ببرند.
روبیو درباره اهمیت گردشگری ناشی از میزبانی چنین رویدادهایی گفت: «می‌خواهیم این رویدادها موفق باشند. این یک اولویت برای رئیس‌جمهور دونالد ترامپ است.»
این در حالی است که برخی مقامات منتخب آمریکا نسبت به کاهش گردشگری پس از سخت‌گیری‌های دولت ترامپ در حوزه مهاجرتی ابراز نگرانی کرده‌اند. طبق برآورد شورای جهانی سفر و گردشگری (WTTC)، صنعت گردشگری آمریکا ممکن است در سال جاری 12.5 میلیارد دلار از هزینه‌های گردشگران خارجی را از دست بدهد.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/725465/جام‌جهانی؛-آمریکا-قول-داد-در-ویزا-سخت‌گیری-نکند
بستن   چاپ