خبر یزد
خبر خوش برای بازنشستگان؛ 300 هزار نفر مشمول دریافت وام 50 میلیون تومانی شدند
شنبه 3 خرداد 1404 - 16:56:24
خبر یزد - ایرنا / مدیرکل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: به دلیل محدودیت سقف اعتباری بانک عامل، فقط 300 هزار نفر از بازنشستگان واجد شرایط در فهرست مشمولان دریافت وام 50 میلیون تومانی قرار گرفتند.
به گزارش صندوق بازنشستگی کشوری، حمیدرضا شیخی در پاسخ به اینکه چرا برخی بازنشستگان وام 50 میلیون تومانی تعلق نگرفته است؟ با اشاره به اعتراض برخی بازنشستگان که نامشان در فهرست دریافت‌کنندگان وام اعلام نشده است، توضیح داد: به دلیل محدودیت سقف اعتباری بانک عامل، تنها 300 هزار نفر از واجدین شرایط در لیست مشمولان دریافت قرار گرفتند.
وی افزود: انتخاب بازنشستگان بر اساس اولویت‌بندی انجام شده است؛ افرادی که تاکنون وام دریافت نکرده‌اند در اولویت اول قرار دارند، پس از آن افرادی که یک یا چند وام قبلی داشته‌اند و وامشان تا قبل از ثبت نام تسویه شده بود، در اولویت‌های بعدی قرار گرفتند و در نتیجه افرادی که وام تسویه نشده داشتند، از ابتدای فرآیند اولویت‌بندی حذف شدند.
وی تاکید کرد: سقف وام 50 میلیون تومانی اعتباری معادل 300 هزار نفر بوده و به همین دلیل برخی از بازنشستگان که واجد شرایط بودند، به دلیل محدودیت اعتبار موفق به دریافت وام نشده‌اند.
مدیرکل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری همچنین اعلام کرد که مبلغ وام ضروری بازنشستگان در سال جاری به 50 میلیون تومان افزایش یافته و بازپرداخت آن در اقساط 60 ماهه با کارمزد 4 درصد انجام می‌شود.
وی افزود: فرآیند ثبت‌نام اینترنتی به پایان رسیده و در حال حاضر فرآیند اولویت بندی برای تعیین دریافت‌کنندگان وام نیز به پایان رسیده و نتایج آن از امروز در درگاه خدمات الکترونیک صندوق به صورت برخط و بدون هیچ هزینه ای اعلام شده است.
شیخی یادآور شد که پرداخت مشمولان اولین مرحله وام بعد از نیمه خردادماه آغاز خواهد شد و به تدریج در 10 ماه (پایان اسفندماه) مابقی مشمولان وام خود را دریافت خواهند کرد.
بازار

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/725823/خبر-خوش-برای-بازنشستگان؛-300-هزار-نفر-مشمول-دریافت-وام-50-میلیون-تومانی-شدند
بستن   چاپ