خبر یزد
کابینه جدید فدراسیون جهانی وزنه‌برداری مشخص شدند
يکشنبه 4 خرداد 1404 - 11:44:51
خبر یزد - ورزش 3 /در حضور سجاد انوشیروانی و بهداد سلیمی، محمد جلود عراقی توانست ریاست فدراسیون جهانی وزنه‌برداری را از آن خود کند.
 کنگره انتخاباتی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری دیروز در ریاض عربستان برگزار شد. با انصراف اورسلا پاپاندرا از آمریکا، آنتونیو کونفلیتی از مولداوی و تام لیا از سنگاپور از بخش انتخابات ریاست فدراسیون جهانی. جلود بی‌رقیب شد و در نهایت محمد جلود عراقی با 168 رأی از 174 رای ماخوذه برای یک دوره چهار ساله به‌عنوان رئیس فدراسیون جهانی وزنه‌برداری انتخاب شد.
اما در بخش دبیرکلی سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری ایران و چندین کاندیدای دیگر از حضور در انتخابات انصراف دادند و تنها نامزد باقی‌مانده خوسه کارلوس گونسالس از پرو با 160 رأی از 173 رای مأخوذه دبیرکل فدراسیون جهانی وزنه‌برداری شد. این نخستین بار است که دبیر کل فدراسیون جهانی فردی از اروپا یا آسیا نیست.
همچنین از 12 نامزد نایب رئیسی اول فدراسیون جهانی وزنه‌برداری 10 نفر انصراف دادند و آتیلا تاماش آدامفی از مجارستان و اورسلا پاپاندرا از آمریکا وارد رأی‌گیری شدند. در نهایت اورسلا پاپاندرا از آمریکا با 107 رای در مقابل 66 رای آتیلا آدامفی از مجارستان، به عنوان نایب رئیس اول فدراسیون جهانی وزنه‌برداری انتخاب شد. 
در پایان نیز از 28 نامزد نایب رئیس دوم فدراسیون جهانی وزنه‌برداری 26 نفر انصراف دادند و رأی‌گیری برای انتخاب نایب رئیس دوم با حضور محمد الحربی از عربستان و چنگ لیانگ لیو از چین انجام می‌شود. دو نفر در بخش نایب رئیس دوم انتخاب می‌شوند. محمد الحربی از عربستان و چنگ لیانگ لیو از چین به عنوان نایب رئیس دوم فدراسیون جهانی وزنه‌برداری انتخاب شدند.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/725971/کابینه-جدید-فدراسیون-جهانی-وزنه‌برداری-مشخص-شدند
بستن   چاپ