خبر یزد
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران:
شهدا به الگویی جاودان برای نسل‌های آینده تبدیل شدند
يکشنبه 4 خرداد 1404 - 22:58:00
خبر یزد - نماینده ولی‌ فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تأکیدات حضرت امام خمینی (ره) در خصوص جایگاه والای شهادت گفت: شهدا با ولایت‌ پذیری و شناخت تکلیف الهی، مسیر حق را با جان و دل پیمودند و به الگویی جاودان برای نسل‌های آینده تبدیل شدند.

به گزارش ایثار، حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی‌مقدم در یادواره شهدای عملیات تک شلمچه با عنوان از شلمچه تا بهشت، که به مناسبت روز مقاومت و پایداری با حضور خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و پیشکسوتان دفاع مقدس در سالن همایش‌ های اداره‌کل حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس زاهدان برگزار شد. گفت: یکی از مهم‌ترین رموز ماندگاری نظام مقدس جمهوری اسلامی زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداست و این امر تأثیر بسزایی در ارتقای فرهنگ مقاومت و پایداری در جامعه دارد.
وی افزود: شهادت، مفهومی فراتر از مظاهر مادی است و به عالم غیب تعلق دارد. شهید با گذر از ظواهر دنیوی به اوج بندگی و معنویت دست می‌یابد. شهدا انسان‌هایی دشمن‌ شناس و با بصیرت بودند که با شناخت صحیح از ولی‌ فقیه زمان خود، در برابر دشمنان ایستادگی کردند.
نماینده ولی‌ فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تأکیدات حضرت امام خمینی (ره) در خصوص جایگاه والای شهادت گفت: شهدا با ولایت‌ پذیری و شناخت تکلیف الهی، مسیر حق را با جان و دل پیمودند و به الگویی جاودان برای نسل‌های آینده تبدیل شدند.
حجت‌الاسلام والمسلمین‌ موسوی‌مقدم بصیرت زمان‌شناسی و ولایت‌ مداری را از مهم‌ترین ویژگی‌های شهدای دفاع مقدس برشمرد و افزود: امروز وظیفه ماست که دین خود را به شهدا ادا کنیم و در مسیر اهداف آنان و آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری ثابت‌ قدم باشیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام گفت: از شلمچه تا بهشت تنها یک گام فاصله است و آن گام، پا گذاشتن بر نفس و دل کندن از تعلقات دنیوی است، مسیری که شهدا با آگاهی و اراده طی کردند.
مجتبی میرحسینی با اشاره به سالروز آزادسازی خرمشهر بیان کرد: این روز نماد ایستادگی، وحدت و عظمت ملت ایران است و نشان‌ دهنده تربیت یافتگی نسل دفاع مقدس در مکتب امام خمینی (ره) است. دستیابی به سبک زندگی شهدا با مطالعه سیره و کتاب‌های مرتبط ممکن است و یکی از اهداف اصلی برگزاری یادواره‌های شهدا انتقال این سبک زندگی به نسل جوان است.
در بخش پایانی مراسم از سه اثر جدید حوزه ایثار و شهادت، کتاب های برسد به دست قاصد، جهاد بی‌وقفه، پرستاران مدافعان گمنام رونمایی شد این مراسم با اجرای سرودهای انقلابی، قرائت وصیت‌ نامه شهدا و روایت‌گری دوران دفاع مقدس به پایان رسید.
انتهای پیام/

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/726076/شهدا-به-الگویی-جاودان-برای-نسل‌های-آینده-تبدیل-شدند
بستن   چاپ