خبر یزد
لیگ برتر فوتسال فصل 1404 قرعه‌کشی شد
سه شنبه 6 خرداد 1404 - 18:27:50
خبر یزد - ورزش 3 /مراسم قرعه‌کشی بیست و دومین دوره لیگ برتر فوتسال در هتل آکادمی فوتبال برگزار شد و مدیران عامل، مدیران، نمایندگان تیم‌های لیگ برتری به همراه اعضای کمیته فوتسال و سازمان لیگ در این مراسم حضور یافتند تا از نزدیک شاهد قرعه‌کشی باشند. این دوره از رقابت‌ها با حضور چهارده تیم از یک تیر ماه آغاز می‌شود و تقویم کلی از سوی سازمان لیگ اعلام شد.
در این جلسه، مدیران تیم کراپ به رغم کناره‌گیری از لیگ برتر برای جلسه قرعه‌کشی شرکت کردند و همچنین مشخص شد که امتیاز ایرالکو به هیئت فوتبال استان مرکزی واگذار شده است.
تیم‌های «سفیرگفتمان تهران و عرشیا شهرقدس»، «شهرداری ساوه و سن ایچ»، «فولادزرند کرمان و گهر زمین سیرجان»، «پالایش نفت بندرعباس و فولاد هرمزگان» و «گیتی پسند اصفهان و پالایش نفت اصفهان» تیم‌های متناظر در فصل جدید و تیم هیئت فوتبال اراک، مس سونگون ورزقان و بهشتی‌ساز گرگان نیز مجزا هستند.

خبر یزد

خبر یزد

بازار
تیم گیتی پسند اصفهان، مدافع عنوان قهرمانی رقابت‌ها محسوب می‌شود و تیم عرشیا شهرقدس به عنوان قهرمان دسته اول و بهشتی‌ساز گرگان، برای نخستین‌بار حضور در لیگ برتر را تجربه می‌کنند.
تقابل‌های هیجان‌انگیز در همین ابتدای رقابت‌ها در راه است. مس سونگون و گهرزمین سیرجان در هفته سوم و در تبریز برابر همدیگر قرار می‌گیرند. در هفته هشتم، گهر زمین به مصاف گیتی پسند می‌رود و در هفته دهم، ال‌کلاسیکو فوتسال بین مس سونگون و گیتی پسند سوت می‌خورد

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/726471/لیگ-برتر-فوتسال-فصل-1404-قرعه‌کشی-شد
بستن   چاپ