خبر یزد
زندان در کمین پسر سرمربی پرسپولیس
چهارشنبه 7 خرداد 1404 - 14:04:55
خبر یزد - فارس / امره کارتال پسر سرمربی پرسپولیس به خاطر پرونده درگیری و خشونت فیزیکی محاکمه می‌شود.
درحالی اسماعیل کارتال مشغول چیدن مهره‌های خود در فصل جدید برای پرسپولیس است که امروز(چهارشنبه) سایت فاناتیک ترکیه از رسیدگی پرونده درگیری و خشونت امره پسر کارتال در دادگاه کیفری استانبول خبر داد.
ماجرای پرونده درگیری پسر پرسپولیس به دیدار جنجالی 19 می 2024 میان تیم‌های فنرباغچه و گالاتاسرای برمی‌گردد.امره پسر کارتال به همراه 4 نفر دیگر متهم به خشونت فیزیکی هستند.

خبر یزد


سایت ترکیه‌ای می‌نویسد که در پرونده پسر سرمربی پرسپولیس اتهامات «ضرب‌وجرح منجر به شکستگی» و «ایجاد اغتشاش در اماکن ورزشی و تخریب» ثبت شده است.براساس گزارش فاناتیک، دادستان استانبول برای پسر کارتال و 4 متهم دیگر مجازات‌هایی از 2 سال و 3 ماه تا 6 سال و 9 ماه حبس درخواست داده است.
بازار

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/726626/زندان-در-کمین-پسر-سرمربی-پرسپولیس
بستن   چاپ