خبر یزد
سرمایه‌گذاری جهانی در انرژی به 3.3 تریلیون دلار می‌رسد
جمعه 16 خرداد 1404 - 10:56:42
خبر یزد - ایسنا / آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) پیش بینی کرد افزایش هزینه‌های انرژی پاک، به 3.3 تریلیون دلار (2.89 تریلیون یورو) سرمایه‌گذاری جهانی در بخش انرژی در سال 2025، منتهی خواهد شد.
آژانس بین‌المللی انرژی در گزارش سالانه سرمایه‌گذاری انرژی جهان خود، پیش بینی کرد که فناوری‌های انرژی پاک از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر، هسته‌ای و ذخیره‌سازی انرژی، 2.2 تریلیون دلار سرمایه‌گذاری جذب خواهند کرد که دو برابر میزان پیش بینی شده برای سوخت‌های فسیلی است.
در گزارش این آژانس آمده است: انتظار می‌رود انرژی خورشیدی بیشترین سود را ببرد و پیش‌بینی می‌شود سرمایه‌گذاری در انرژی خورشیدی در سال 2025، به 450 میلیارد دلار برسد، در حالی که پیش‌بینی می‌شود هزینه‌های ذخیره‌سازی باتری به حدود 66 میلیارد دلار افزایش یابد.
بازار
باتری‌ها به عنوان راهی برای کاهش تناوب پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر، با ذخیره انرژی در زمان اوج عرضه و تخلیه در زمان اوج تقاضا، شناخته می‌شوند، اما سرمایه‌گذاری در این فناوری از انرژی خورشیدی و بادی عقب مانده است.
در مقابل، پیش بینی می‌شود سرمایه‌گذاری در نفت و گاز کاهش یابد و سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی نفت در سال 2025، به دلیل کاهش قیمت نفت و انتظار تقاضای ضعیفتر، 6 درصد کاهش خواهد یافت.
بر اساس گزارش رویترز، آژانس بین‌المللی انرژی همچنین هشدار داد که سرمایه‌گذاری سالانه 400 میلیارد دلار در شبکه‌های برق، کمتر از هزینه‌های تولید و برقی سازی است که می‌تواند خطری برای امنیت برق باشد. سرمایه‌گذاری در شبکه‌ها باید تا اوایل دهه 2030، با هزینه‌های تولید به برابری برسد تا امنیت تامین برق حفظ شود، اما این امر به دلیل بروکراسی اداری و زنجیره‌های تامین فشرده برای ترانسفورماتورها و کابل‌ها، با مشکل مواجه است.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/728979/سرمایه‌گذاری-جهانی-در-انرژی-به-33-تریلیون-دلار-می‌رسد
بستن   چاپ