خبر یزد
فلاحت‌زاده: انتخاب سرمربی تیم امید پشت‌پرده دارد
دوشنبه 19 خرداد 1404 - 10:58:02
خبر یزد - آنا /ملی‌پوش سابق گفت: تیم امید بچه سرراهی است که کسی آن را به سرپرستی قبول نمی‌کند و فدراسیون نمی‌خواهد طلسم صعود به المپیک شکسته شود.
فرشاد فلاحت زاده در خصوص انتخاب امید روانخواه به عنوان سرمربی تیم ملی امید اظهار داشت: برای تیم امید نگاه‌ها دچار تغییر نشده است. فقط می‌خواهند شخصی را به عنوان سرمربی بگذارند تا از بار مسئولیت شانه خالی کنند. اگر نیم قرن است تیم امید به المپیک نرفته به خاطر همین تصمیم‌های عجیب و غریب است. روانخواه انسان خوبی است ولی سپردن سرمربیگری تیم ملی امید مسئولیت بزرگی است. برای هدایت چنین تیمی نیاز به مربی با تجربه و صاحب کارنامه داریم.
صعود به المپیک برای فدراسیون مهم نیست
وی ادامه داد: به نظرم مجید جلالی روانخواه را انتخاب کرده و بعد استعفا کرده است. اگر کار جلالی هم نبوده، هر فرد یا گروهی که چنین تصمیمی گرفته باید جوابگو باشد، چون این انتخاب جای سوال دارد. سوالات زیادی است که باید به آن جواب بدهند. آنهایی که روانخواه را انتخاب کردند و مانیکونه را مدیرفنی گذاشتند، در مورد چنین انتخاب‌هایی پاسخگو باشند. اگر صعود به المپیک برای فدراسیون فوتبال مهم بود روی تیم امید بهتر تصمیم‌گیری می‌شد. شانس صعود به المپیک 2028 لس آنجلس هم از الان اندک است، چون چنین انتخابی نشان می‌دهد نمی‌خواهند این تیم صعود کند.
انتخاب سرمربی تیم امید شبیه یک معامله است
ملی‌پوش سابق خاطرنشان کرد: امید روانخواه جزء گزینه‌های سرمربیگری نبود و به یکباره نام او را معرفی کردند. خیلی سخت و عجیب است که نام روانخواه معرفی شد. معمولاً برای تیم امید نیاز به انتخاب مربی رزومه‌داری است که بتواند از تجربیات خود به بهترین شکل بهره ببرد. از طرفی سالاری عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال از انتخاب روانخواه ابراز بی‌اطلاعی کرده و مسئولیت انتخاب را با کسانی دانسته که روانخواه را معرفی کرده‌اند. به نظرم انتخاب سرمربی تیم امید بیشتر شبیه یک معامله است که به صورت قول و قرار با یکدیگر بوده، وقتی عضو هیات رئیسه در جریان انتخاب روانخواه نبوده و یک مربی بدون رزومه را نفر اول کادر فنی گذاشته‌اند، حتماً آدم بزرگی از بالا فشار آورده و نتوانسته‌اند مخالفت کنند.
بازار
فدراسیون نمی‌خواهد تیم‌هایش موفق باشد
فلاحت زاده تصریح کرد: وقتی عضو هیات رئیسه فدراسیون گفته برای تیم امید می‌شد انتخاب بهتری داشت، این موضوع نشان می‌دهد که چنین انتخابی پشت پرده دارد. کل ایران از انتخاب روانخواه مات و مبهوت مانده است. انگار فدراسیون نمی‌خواهد تیم‌های زیرمجموعه‌اش موفق باشد. تیم ملی فوتسال، فوتبال ساحلی، تیم‌های ملی پایه در رده‌های مختلف ناموفق بودند و تیم ملی امید هم به مانند ادوار قبلی شانس چندانی برای موفقیت ندارد. اگر تیم امید اهمیت داشت که خیلی زودتر با انتخابی به مراتب بهتر، سرمربی آن مشخص می‌شد. تیم امید بچه سرراهی است که کسی آن را به سرپرستی قبول نمی‌کند. اگر غیر از این بود، شاهد تصمیم‌های بهتری برای آن بودیم، اما نمی‌خواهند طلسم صعود به المپیک شکسته شود.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/729477/فلاحت‌زاده--انتخاب-سرمربی-تیم-امید-پشت‌پرده-دارد
بستن   چاپ