خبر یزد
رئیس فدراسیون بوکس: این بار هم پیروزی با ملت ایران خواهد بود
شنبه 31 خرداد 1404 - 13:04:57
خبر یزد - تسنیم /رئیس فدراسیون بوکس با حضور در تجمع جامعه ورزش مقابل دفتر مرکزی سازمان ملل گفت: در جنگ کم نمی‌آوریم و این بار هم موفقیت و پیروزی با ملت ایران خواهد بود.
روح الله حسینی رئیس فدراسیون بوکس، امروز(شنبه) در حاشیه تجمع جامعه ورزش علیه جنایات رژیم صهیونیستی در مقابل دفتر مرکزی سازمان ملل، اظهار داشت: به هر حال رژیم جعلی صهیونیسم به خاک کشورمان تجاوز کرده و در واقع این جنگ را به ما تحمیل کرده است. متاسفانه رژیم صهیونیستی با حمایت چندین کشور در حال تجاوز به خاک کشورمان است. امروز جامعه ورزش با تجمع در مقابل دفتر مرکزی سازمان ملل این حملات را محکوم کرد.
وی در ادامه افزود: با وجود اینکه همه قدرت‌ها با رژیم صهیونیستی هستند، اما ما تمام تلاش‌مان را برای محرومیت ورزشکاران این رژیم در میادین ورزشی انجام می‌دهیم. ما در جنگ کم نمی‌آوریم و آنها هستند که کم خواهند آورد و این بار هم موفقیت و پیروزی با ملت ایران خواهد بود.
رئیس فدراسیون بوکس در پایان، گفت: متاسفانه تا کنون بیش از 25 ورزشکار در رشته‌های مختلف طی این چند روز به شهادت رسیدند که سه نفر از این شهدا از خانواده بوکس است. شهادت این ورزشکاران نشان می‌دهد که این رژیم جعلی دنیا را فریب می‌دهد و به مردم عادی رحم نمی‌کند. آنها با تجاوز به خاک ایران حتی به مردم عادی، بیمارستان‌ها و مراکز امدادی نیز رحم نمی‌کنند. قطعا این تجاوزها بدون جواب نخواهد ماند و ایران عزیزمان پیروز خواهد شد.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/731072/رئیس-فدراسیون-بوکس- این-بار-هم-پیروزی-با-ملت-ایران-خواهد-بود
بستن   چاپ