خبر یزد
چاره لیورپول برای خرید بزرگ؛ ستاره بفروش!
سه شنبه 10 تير 1404 - 21:32:47
خبر یزد - ورزش 3 /لیورپول برای جذب گزینه‌های مدنظرش در پنجره تابستانی باید یکی از ستاره‌هایش را به فروش برساند.
 روزنامه انگلیسی میرر خبر داده که لیورپول نام ویکتور اوسیمهن، مهاجم ناپولی، را به فهرست گزینه‌های مدنظرش برای تقویت خط حمله اضافه کرده است. این مهاجم نیجریه‌ای که فصل گذشته را به‌ صورت قرضی در گالاتاسرای سپری کرد، حالا در کنار هوگو اکیتیکه از آینتراخت فرانکفورت و الکساندر ایساک از نیوکسل یونایتد در فهرست بازیکنان شماره 9 مدنظر لیورپول قرار گرفته است.
در این خبر تاکید شده است که ارزش اکیتیکه حدود 105 میلیون یورو برآورد شده، در حالی‌ که بند فسخ اوسیمن حدود 75 میلیون یورو است. از سوی دیگر، جذب ایساک می‌تواند بیش از 120 میلیون یورو برای این باشگاه هزینه به دنبال داشته باشد.

خبر یزد

با این حال، میرر مدعی شده است که جذب یک مهاجم جدید تنها در صورتی امکان‌ پذیر خواهد بود که لیورپول اقدام به فروش بعضی از بازیکنانش کند و در حال حاضر، داروین نونیز محتمل‌ترین گزینه برای خروج از آنفیلد به شمار می‌رود.
بازار
لیورپول تا به حال نزدیک به 200 میلیون پوند برای جذب دو بازیکن از بایرلورکوزن که شامل فلوریان ویرتز و جرمی فریمپونگ می‌شود همچنین میلوش کرکز از بورنموث هزینه کرده است. با این حال، قهرمان لیگ برتر ممکن است در ادامه تابستان نیز به سراغ خریدهای بزرگ دیگری برود اما اول باید به فکر فروش حداقل یک ستاره باشد.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/733247/چاره-لیورپول-برای-خرید-بزرگ؛-ستاره-بفروش!
بستن   چاپ