خبر یزد
ناامیدی از برانکو و اوسمار؛ مربی ایرانی حوالی نیمکت پرسپولیس
چهارشنبه 11 تير 1404 - 12:03:26
خبر یزد - تسنیم /باشگاه پرسپولیس از جذب برانکو ایوانکوویچ و اوسمار ویرا ناامید شده و به دنبال انتخاب یک مربی ایرانی است.
 پس از اینکه اسماعیل کارتال اعلام کرد قصد بازگشت به پرسپولیس را ندارد، این باشگاه تصمیم گرفت برای فصل آینده با برانکو ایوانکوویچ و اوسمار ویرا وارد مذاکره شود. مذاکراتی که در گام اول با اوسمار به بن‌بست خورد و این مربی اعلام کرد با بویرام تایلند قرارداد داشته و قصدی برای حضور در فوتبال ایران ندارد.
پس از این اتفاق، باشگاه پرسپولیس در روزهای گذشته مکاتباتی را با برانکو داشته اما ظاهراً سرخپوشان امیدی به حضور این مربی هم ندارند و به این ترتیب اولویت باشگاه پرسپولیس توافق با یک مربی ایرانی برای فصل آینده است.
پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد وحید هاشمیان و کریم باقری گزینه‌های اصلی باشگاه پرسپولیس در بین مربیان داخلی هستند و در کنار آنها نام مجتبی حسینی و مهدی مهدوی‌کیا نیز مطرح است.
باشگاه پرسپولیس قصد دارد در صورت انتخاب هر یک از مربیان ایرانی، تمرین دهنده خارجی در کنار او استخدام کند تا هدایت سرخپوشان در فصل آینده به این شکل به یک مربی ایرانی برسد.
بازار

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/733336/ناامیدی-از-برانکو-و-اوسمار؛-مربی-ایرانی-حوالی-نیمکت-پرسپولیس
بستن   چاپ