خبر یزد - معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با همراهی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با خانواده شهیدان شهید مجید قاسمی و محمدرضا فروغیراد در استان زنجان دیدار کرد
به گزارش ایثار، دکتر فریده اولادقباد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با همراهی عباس برزگر، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان، با حضور در منزل شهید والامقام مجید قاسمی با خانواده این شهید مدافع وطن دیدار و گفتگو کردند.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این دیدار ضمن ابلاغ سلام مهندس اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی از مادر و همسر شهید گرانقدر مجید قاسمی تجلیل و دلجویی کردند.

دکتر فریده اولادقباد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین با همراهی عباس برزگر، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با حضور در منزل شهید والامقام محمدرضا فروغیراد با والدین این شهید مدافع وطن دیدار و گفتگو کردند.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این دیدار ضمن ابلاغ سلام مهندس اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی از والدین شهید گرانقدر محمدرضا فروغیراد تجلیل و دلجویی کردند.

دکتر بهروز بزرگی، مدیرکل اداره مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگرا ن نیز با حضور در منزل رضا نجفی از شهدای حمله رژیم صهیونیستی به کشور با خانواده این شهید گرانقدر دیدار و از این عزیزان دلجویی کردند.
انتهای پیام/
http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/733765/دیدار-معاون-تعاون--و-امور-اجتماعی-بنیاد-با-خانواده-شهیدان-قاسمی-و-فروغیراد-در-استان-زنجان