خبر یزد
دزدی بزرگ در تور دو فرانس 2025
دوشنبه 16 تير 1404 - 10:10:49
خبر یزد - تسنیم /سرقت دوچرخه‌های یکی از تیم‌های حاضر در تور دو فرانس 2025 برگزاری این مسابقات را تحت‌الشعاع قرار داد.
در جریان تور دو فرانس 2025، 11 دستگاه دوچرخه به ارزش تقریبی 13 هزار یورو برای هر کدام از آنها از کامیون تیم کوفیدیس به سرقت رفت. این کامیون در فاصله 150 متری از هتل محل اقامت تیم پارک شده بود.
به منظور جلوگیری از انصراف تیم کوفیدیس از مرحله دوم توردو فرانس، دوچرخه‌های جایگزین در اختیار دوچرخه‌سواران قرار گرفت، اما پنج دستگاه از دوچرخه‌های مسروقه، عصر یکشنبه در جنگلی در نزدیکی هتل محل اقامت این تیم پیدا شدند.
سال گذشته نیز دوچرخه‌هایی از تیم TotalEnergies به سرقت رفته بود. در آن حادثه هم 11 دستگاه دوچرخه به سرقت رفته بودند.
تور دو فرانس یکی از سه گرند تور (مسابقات اصلی مرحله‌ای) در دوچرخه‌سواری جاده است که از 15 تیر تا 5 مرداد ماه برگزار می‌شود.
بازار

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/733953/دزدی-بزرگ-در-تور-دو-فرانس-2025
بستن   چاپ