خبر یزد
روضه‌ای که رنگ آزادی به خود گرفت
دوشنبه 16 تير 1404 - 13:06:42
خبر یزد - نیکوکار یزدی در کنار مراسم روضه خوانی امام حسین (ع)، مبلغ 50 میلیون تومان جهت آزادی یک زندانی غیر عمد اهدا کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد ، همزمان با دوشنبه (16 تیر) محمد ایران نژاد نیکوکار یزدی که هر ساله در دهه اول محرم اقدام به برگزاری مراسم روضه خوانی در عزای سالار شهیدان، امام حسین (ع) میکند، با حضور در دفتر ستاد مردمی دیه استان یزد، مبلغ 500 میلیون ریال معادل 50 میلیون تومان را جهت آزادی یک زندانی غیرعمد اهدا کرد تا سوگ و بخشش را در کنار هم معنا کند.
محمد ایران‌نژاد درباره نیت خود می‌گوید: هر سال در دهه اول محرم روضه‌ای با نام روضه العباس می‌گیرم و امسال دوست داشتم علاوه بر برپایی روضه، قدمی هم برای آزادی زندانیان بردارم و با توجه به این نیت بخشی از این مبلغ را خودم اهدا کردم و بخش دیگری را هم هیئتی‌ها و مهمانان روضه با دل‌های پاک‌شان برای این کار خیر اهدا کردند و بسیار خوشحالم که روضه امام حسین (ع)، امسال رنگ و بوی آزادی و امید گرفت.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/733994/روضه‌ای-که-رنگ-آزادی-به-خود-گرفت
بستن   چاپ