خبر یزد
سپاهان چمن نقش جهان را تست کرد
دوشنبه 16 تير 1404 - 18:13:25
خبر یزد - ورزش 3 /تمرین سپاهان امروز در ورزشگاه نقش جهان برگزار شد.
تمرین تیم فوتبال سپاهان عصر امروز در شرایطی برگزار شد که بازیکنان این تیم زیر نظر محرم نویدکیا مراحل آماده‌سازی خود را دنبال کردند. در این جلسه تمرینی، بازیکنان سپاهان با هدف تقویت هماهنگی و روحیه تیمی، بازی درون تیمی را در دستور کار قرار دادند و تمرین پرفشاری را پشت سر گذاشتند.
در این میان، مهدی لیموچی، ستاره مصدوم سپاهان، امروز از نزدیک شاهد تمرین هم‌تیمی‌های خود بود. او به همراه محمدمهدی محبی که این روزها تمرینات کم‌فشاری را دنبال می‌کند و در حال ریکاوری است، دقایقی در کنار یکدیگر به تماشای تمرین پرداختند.
محرم نویدکیا و هادی عقیلی در طول تمرین به دقت نکات فنی را به بازیکنان گوشزد می‌کردند. همچنین، علیرضا ربانی، مربی بدنساز سپاهان، بازیکنان را به صورت گروهی و انفرادی زیر نظر داشت تا از آمادگی جسمانی و فنی آن‌ها اطمینان حاصل کند.
این جلسه تمرین از باغ فردوس به زمین نقش جهان منتقل شده بود و بازیکنان جدید این تیم برای اولین بار در چمن نقش جهان پا به توپ شدند.
تمرین سپاهان فردا تعطیل خواهد بود و بازیکنان استراحت خواهند کرد.
بازار



خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد

خبر یزد


http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/734042/سپاهان-چمن-نقش-جهان-را-تست-کرد
بستن   چاپ