خبر یزد
استقبال فدراسیون فوتبال از تعامل پرسپولیس و تراکتور در پرونده بیرانوند
چهارشنبه 18 تير 1404 - 11:48:02
خبر یزد - تسنیم /مهدی تاج از احتمال تعامل بین دو باشگاه پرسپولیس و تراکتور در ماجرای پرونده علیرضا بیرانوند استقبال کرد.
هفته گذشته جلسه‌ای بین محمدرضا زنوزی مالک باشگاه تراکتور، رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس و مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال برگزار شد. جلسه‌ای که مهم‌ترین موضوع آن بحث پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند بود و ظاهراً فدراسیون فوتبال در تلاش است این پرونده با مصالحه ختم به خیر شود.
با وجود گذشت یک هفته از این نشست سه جانبه، دو باشگاه پرسپولیس و تراکتور درباره این جلسه شفاف‌سازی نکرده‌اند و مشخص نیست چه اتفاقاتی در این خصوص این پرونده در جریان است.
مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال امروز (چهارشنبه) در خصوص جلسه تشکیل شده در این باره گفت: خبری که من دارم این است که دو باشگاه خودشان دارند تعاملاتی انجام می‌دهند. اگر این تعامل انجام شود فدراسیون فوتبال استقبال می‌کند.
بازار

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/734364/استقبال-فدراسیون-فوتبال-از-تعامل-پرسپولیس-و-تراکتور-در-پرونده-بیرانوند
بستن   چاپ