خبر یزد
اجتماع عظیم زینبیون تمدن ساز در یزد
پنجشنبه 19 تير 1404 - 11:41:44
خبر یزد - بیش از 14 هزار نفر از بانوان یزدی در دفاع از حریم ولایت، در اجتماع عظیم زینبیون تمدن ساز یزد حضور یافتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد ، بانوان یزدی در این مراسم، ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی با سردادن شعار‌هایی حمایت قاطع خود را از ولایت اعلام کردند.
آیت‌الله محمدرضا ناصری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، در اجتماع عظیم زینبیون یزد، با بیان اینکه ملت ایران در دفاع از عزت و ولایت تا پایان ایستاده است، گفت: ما تا آخر ایستاده‌ایم؛ هرچه می‌خواهد پیش بیاید، بیاید. این عزت را برای نسل آینده، برای اسلام و برای زمینه‌سازی ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) حفظ خواهیم کرد؛ حتی اگر فقط چند نفر بمانیم.
وی با اشاره به توطئه‌های دشمنان در آمریکا و اروپا تصریح کرد: خیال نکنند آنهایی که در کاخ سفید پچ‌پچ می‌کنند یا در اروپا نقشه می‌کشند، زنان و مردان و فرزندان ما از این زمزمه‌ها می‌ترسند. مردم ما توکل‌شان به خداست و به نصرت الهی باور دارند. خدا خودش وعده داده است: من شما را پایدار نگه می‌دارم، یاریتان می‌کنم و زیر چتر ولایت حفظ‌تان می‌کنم.
امام جمعه یزد با تأکید بر اینکه ملت ایران پرچم زینب (س) را به دوش می‌کشد، خاطرنشان کرد: خون امام حسین (ع) هدر نمی‌رود. ما در کنار رهبر معظم انقلاب ایستاده‌ایم، در کنار ولی امر، در کنار مردم، در کنار اسلام. ما عزت، دین، شرف، نماز، قرآن، ولایت و محبت اهل‌بیت را از دست نمی‌دهیم. این باور‌ها با شیر مادر در جان ما جاری شده و با تحریم و تهدید بیرون‌رفتنی نیست.
آیت الله ناصری خطاب به بانوان حاضر در اجتماع گفت: دختران من، خواهران گرامی! به عشق‌تان به امام حسین (ع)، حضرت زهرا (س) و خدا افتخار کنید. از خدا بخواهید این نور الهی از قلب شما بیرون نرود. با محبت اهل‌بیت زندگی کنید، با عشق به خدا لذت ببرید و زیر چتر ولایت حرکت کنید.
امام جمعه یزد همچنین با اشاره به ترور دانشمندان ایرانی توسط عوامل رژیم صهیونیستی گفت: کجای دنیا دانشمندی را به جرم علمی که دارد در خانه‌اش ترور می‌کنند و جامعه جهانی ساکت می‌ماند؟ این چه قانون جنگلی است که جانیان بین‌المللی به خود اجازه می‌دهند در خانه مردم، افراد را زن و فرزندشان ترور کنند؟ حقوق بشر کجاست؟ قانون بین‌المللی چه می‌شود؟
آیت الله ناصری در بخش پایانی سخنان خود نسبت به جنگ روانی دشمن در فضای مجازی هشدار داد و اظهار کرد: امروز دشمنان از ابزار رسانه‌ای و فضای مجازی برای ایجاد ناامیدی، تفرقه و شبهه‌افکنی میان مردم استفاده می‌کنند. هر خبری که در فضای مجازی می‌خوانید، ابتدا مهر باطل یا دروغ روی آن بزنید. آنها دروغ‌گو هستند. به‌جای آن، قرآن بخوانید، کلام رهبر انقلاب را گوش کنید و در مسیر نور و حق باقی بمانید.
وی با دعا برای سلامتی و طول عمر رهبر معظم انقلاب گفت: ان‌شاءالله خداوند رهبر عزیز و مرجع بزرگ جهان اسلام، مغز متفکر و فقیه وارسته شیعه را حفظ کند و توطئه‌های دشمن را خنثی سازد. ملت ما را منسجم، با بصیرت و مقاوم نگه دارد و زمینه‌ساز ظهور حضرت حجت (عج) قرار دهد.
اجتماع عظیم زینبیون یزد، صبح امروز با حضور بانوان ولایت‌مدار یزدی در حمایت از ولایت در آستان مقدس امامزاده جعفر (ع) یزد برگزار شد.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/734547/اجتماع-عظیم-زینبیون-تمدن-ساز-در-یزد
بستن   چاپ