خبر یزد
برداشت غیرمجاز از منابع آب زیرزمینی، ظلم به مردم است
شنبه 21 تير 1404 - 15:57:31
خبر یزد - نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس گفت: برداشت غیرمجاز از منابع آب زیرزمینی، سرقت و ظلم به مردم محسوب می‌شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدصالح جوکار با اشاره به چالش‌های بخش کشاورزی استان یزد افزود: بهره‌وری پایین در استفاده از منابع آبی، عدم توسعه کافی روش‌های نوین آبیاری و نبود الگوی کشت مناسب از مشکلات اساسی است.
وی با هشدار نسبت به پیامد‌های برداشت بی‌رویه از منابع آب زیرزمینی گفت: نشست زمین در استان می‌تواند تمام سازه‌های صنعتی و عمرانی را تحت تأثیر قرار دهد. آمار چاه‌های غیرمجاز در برخی استان‌ها وحشتناک است و باید برخورد قاطع با این موضوع صورت گیرد.
نماینده مردم در مجلس با انتقاد از عدم مدیریت برق چاه‌های کشاورزی تصریح کرد: پس از الزام کشاورزان به برقی کردن چاه‌ها و نصب کنتور هوشمند، قطع برق به دلیل ناترازی قابل قبول نیست. مصرف 70 مگاواتی بخش کشاورزی استان معادل یک شرکت فولادی است، اما فشار اصلی بر کشاورزان وارد می‌شود.
جوکار با اشاره به جایگاه ممتاز استان یزد در کشت گلخانه‌ای اظهار داشت: در حوزه طیور و تولید شیر وضعیت خوبی داریم، اما در دام سبک شرایط مناسب نیست. مدیریت کالا‌های اساسی باید به گونه‌ای باشد که ضمن جلوگیری از احتکار، مردم احساس کمبود نکنند.

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/735016/برداشت-غیرمجاز-از-منابع-آب-زیرزمینی،-ظلم-به-مردم-است
بستن   چاپ