خبریزد- «حمید پورمیرزایی» در این رابطه اظهار کرد: با توجه به افزایش خرید ماهی
قرمز در آستانه سال نو، آشنایی با نکات بهداشتی تشخیص و نگهداری ماهی قرمز
در پیشگیری از بیماری های مشترک انسان و ماهی قرمز، از اهمیت بالایی
برخوردار است.
وی در تشریح خصوصیات ماهی قرمز سالم گفت: ماهی سالم دارای بالههای
کاملا باز و سالم و سطح بدن فاقد هر گونه لکه های پنبه مانند و تحرک مناسب
و تعادل در شنا است.
پورمیرزایی افزود: ماهی نباید بی قرار و دارای چشم های به صورت یک یا دو طرفه بیرون زده و همچنین پولک های ریخته شده یا ساییده باشد.
این مسئول توصیه کرد: برای دست زدن به ماهی و جابجایی آن از دستکش
استفاده نمایند و از تماس کودکان با ماهی جلوگیری کنند و با استفاده از آب
تمیز و فاقد کلر، غذای مخصوص ماهی و ضدعفونی سازی ظرف نگهداری ماهی با نمک
طعام و یا سایر مواد مناسب به حفظ سلامت ماهی قرمز خود کمک نموده و مانع از
بروز ابتلاء به بیماری های مشترک شوند.
وی تصریح کرد: ماهی قرمز باید در محیط مناسب از نظر اکسیژن، دما، فضای
کافی و آب تمیز نگهداری شود؛ به همین دلیل خرید ماهی از فروشندگانی که
ماهی را به صورت متراکم و شرایط نامناسب بهداشتی و زیستی نگهداری می کنند؛
توصیه نمی شود و ضرورت دارد شهروندان از مراکز خرید مجاز نسبت به تهیه ماهی
قرمز اقدام کنند.
پورمیرزایی در پایان اسهال، استفراغ و تهوع در افراد حساس و دارای
آلرژی را از بیماری قابل انتقال از ماهی قرمز به انسان عنوان و اضافه کرد:
در صورت نبود امکان نگهداری صحیح از ماهی پس از پایان مراسم سال نو، بهتر
است به طبیعت بازگردانده شود.
http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/226754/توصیه-کارشناس-بیماریهای-آبزیان-یزد-در-مورد-خرید-ماهی-قرمز