خبر یزد
25 تیم بازرسی بر واحدهای عرضه فرآورده‌های دامی در یزد نظارت می‌کنند
شنبه 21 اسفند 1400 - 11:06:38
خبر یزد - یزد - مدیرکل دامپزشکی یزد از آغاز طرح تشدید کنترل نظارت های بهداشتی بر فعالیت واحدهای عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی در ایام نوروز در سطح استان خبر داد و گفت: در این طرح 25 اکیپ ثابت و سیار فعالیت می کنند.

به گزارش ایرنا علی فاتحی نیا روز شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این طرح به مدت 2 ماه ادامه دارد افزود: از مجموعه اکیپ ها 11 تیم ثابت و بقیه سیار است.
وی اظهار کرد: بازرسان دامپزشکی در قالب تیم هایی بر تمام مراکز عرضه فرآورده های خامی و دامی شامل هتل ها، چلوکبابی ها، ایستگاه های جمع آوری شیر، سردخانه ها، مراکز بسته بندی و خودروهای حمل فراورده های خام دامی نظارت می کنند.
فاتحی نیا با بیان اینکه نظارت ها از ساعت هشت صبح تا 20 شب ادامه دارد خاطرنشان کرد: همچنین شهروندان در صورت مشاهده تخلف و هر گونه شکایتی می توانند با شماره 1512 تماس حاصل نمایند.
مدیرکل دامپزشکی استان یزد تعداد مراکز عرضه و فرآورده های خامی و دامی تحت نظارت این اداره کل را سه هزار و 500 مورد بیان کرد و گفت: در نظارت ها جای هیچ گونه اغماض و چشم پوشی وجود ندارد و موارد تخلف به مراجع قضایی جهت رسیدگی معرفی می شوند.
وی تعداد کشتارگاه های دام و طیور استان را به ترتیب 9 و پنج مورد بیان کرد و گفت: این واحدها و همچنین کلینیک ها در ایام تعطیلات نوروز فعال و خدمات ارائه می کنند.
فاتحی نیا از شهروندان خواست برای حفظ سلامتی خود و خانواده، ارتقای سطح بهداشت جامعه و جلوگیری از اشاعه بیماری های مشترک بین انسان و دام، گوشت قرمز، مرغ، ماهی و سایر فرآورده های خام دامی را از مراکز مجاز و دارای مهر و نشان دامپزشکی خرید کنند.
وی تصریح کرد: مردم باید حتما فراورده های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کرده و به مهر و لیبل دامپزشکی و تاریخ انقضا دقت داشته باشند و از خرید فرآورده خام دامی از فله فروش ها و دست فروش ها جدا خودداری کنند.
برچسب‌ها
سازمان دامپزشکی کشور یزد نوروز

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/226909/25-تیم-بازرسی-بر-واحدهای-عرضه-فرآورده‌های-دامی-در-یزد-نظارت-می‌کنند
بستن   چاپ