خبر یزد
خورش جعفری خوشمزه و مجلسی + طرز تهیه
جمعه 5 خرداد 1402 - 13:47:34
خبر یزد - خورش جعفری یکی از خورشت‌های اصیل گیلانی است که عطر و طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد و به راحتی و سریع می‌توانید به همراه برنج درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت مرغ 500 گرم (ران، سینه یا فیله)
پیاز 2 عدد
سبزی جعفری سرخ شده 300 گرم
پرک لیمو عمانی نصف پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه خورش جعفری مرحله اول
برای تهیه خورش جعفری مجلسی ابتدا جعفری را تمیز بشورید و بگذارید خشک شود و بعد ریز خرد و ساطوری کنید، سپس جعفری را در تابه به همراه روغن روی حرارت ملایم خوب تفت دهید تا رنگ سبزی کمی تیره شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بیشتربخوانید
طرز تهیه سالاد پنه مرغ با سس آلفردو اصل ایتالیایی در سه مرحله ساده مرحله دوم
بعد پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، وقتی روغن داغ شد، پیاز‌ها را در آن تفت دهید تا پیاز سبک و کمی طلایی رنگ شود.
مرحله سوم
سپس زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا خوشرنگ شود، بعد نمک و فلفل سیاه را هم روی مواد بریزید و 1 تا دو دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.
مرحله چهارم
در این مرحله تکه‌های مرغ را که به دلخواه و سلیقه خودتان از سینه، ران یا فیله مرغ انتخاب کرده‌اید در اندازه‌های دلخواه خرد کنید و در پیاز‌ها بریزید و تفت دهید تا خوب سرخ شوند.
مرحله پنجم
حالا جعفری سرخ شده را به تکه‌های مرغ اضافه کنید و با هم کمی دیگر تفت دهید، تا خوب با هم مخلوط شوند و رنگ سبزی کمی تیره شود و عطر و طعم سبزی با مرغ‌ها ترکیب شود.
مرحله ششم
مقداری زعفران را همراه با کمی آب جوش بگذارید تا دم بکشد و بعد روی مرغ‌ها بریزید تا عطر و طعم و رنگ زعفران کاملا به خورد مواد رود و مرغ‌ها طلایی و خوشرنگ شوند.
مرحله هفتم
بعد مقداری آب به مواد اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا نیم ساعت با هم بپزند، بعد از این مدت پرک لیمو عمانی را به خورشت اضافه کنید و دوباره یک ساعت اجازه دهید بپزد.
نکته: حتما از پرک لیمو عمانی یا پودر داخل لیمو عمانی استفاده کنی، چون پوست لیمو عمانی خورشت را تلخ می‌کند.
‎مرحله هشتم
بعد از این‌که خورشت جعفری خوب پخته شد و جا افتاد از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بکشید و همراه با پلو و سالاد و ترشی و انواع دورچین سرو کنید و لذت ببرید.
منبع: برترین‌ها
باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی مجله سرگرمی

http://www.Yazd-Online.ir/Fa/News/603204/خورش-جعفری-خوشمزه-و-مجلسی---طرز-تهیه
بستن   چاپ