خبر یزد

آخرين مطالب

خطر همچنان در کمین است/ کرونا هنوز قربانی می گیرد مقالات

خطر همچنان در کمین است/ کرونا هنوز قربانی می گیرد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - متاسفانه کاهش ابتلا و مرگ و میر کرونایی‌ها موجب شده تا برخی تصور کنند خطر رفع شده و همه چیز به حالت عادی برگشته است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، تا کنون سه موج شیوع ویروس کرونا را در کشور پشت سر گذاشته‌ایم که موج سوم آن که در فصل پاییز تجربه کردیم سخت‌تر و شدیدتر از قبلی‌ها بود به‌طوری‌که در سه ماه فصل پاییز بر اساس آنچه که سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد اعلام کرده است، قریب به هزار نفر (دقیقا 949 نفر) فقط در استان یزد قربانی بیماری کرونا شدند.
در کشور نیز میزان مرگ و میر بیماران کرونایی روزانه به عدد 500 نزدیک شده بود.
به‌خودی‌خود به اینجا نرسیده‌ایم
آنچه موجب کاهش ابتلا و فوت بیماران کرونایی شد، رعایت دستورالعمل‌ها توسط مردم و اعمال محدودیت‌ها بود. سعید نمکی وزیر بهداشت چند روز قبل پیرامون کاهش تعداد ابتلا و فوت بیماران کرونایی در یزد گفت: "اگر استان‌های قم و یزد را ببینیم میزان رعایت شیوه‌نامه‌ها و کاهش آمار بستری ارتباط نزدیکی دارند.
در یزد میزان رعایت شیوه‌نامه‌ها از متوسط استاندارد کشوری بالا رفته و وضعیت بهبود پیدا کرده است، اما در استان مازندران رعایت شیوه‌نامه‌ها از متوسط کشوری پایین‌تر آمده وبه همین میزان گرفتاری ما در ابتلا و بستری و مرگ و میر هم افزایش یافته و هم رو به افزایش است".
نکته قابل توجه اینکه کاهش ابتلا و مرگ و میر بر اثر کرونا یک امر طبیعی نبود که خودبخود و با گذشت زمان اتفاق بیفتد، بلکه این مسئله ناشی از رعایت شیوه‌نامه‌ها و فاصله‌گذاری اجتماعی بود که اگر این رعایت‌ها انجام نمی‌شد نه تنها شاهد کاهش ابتلا و مرگ و میر نبودیم بلکه امروز در شرایطی به مراتب سخت‌تر و بدتر از آبان‌ماه قرار داشتیم.
چند روز قبل سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور با اشاره به برگزاری طرح شهید سلیمانی و نقش این طرح در کاهش ابتلا و مرگ و میر کرونا اظهار داشت: "چند روز قبل وزیر محترم بهداشت به من گفت اگر این طرح اجرا نمی‌شد ما پیش‌بینی می‌کردیم که تعداد فوتی‌های کرونا در کشور روزانه به 900 نفر برسد اما با اجرای این طرح شاهد کاهش فوتی‌ها بودیم."
این موضوع به وضوح نشان می‌دهد که مجموعه‌ای از اقدامات و فعالیت‌ها دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش قابل توجه کرونا در کشور باشیم و هیچ‌گاه به خودی خود شرایط به اینجا نرسیده است.
کاهش قربانیان کرونا و توهم برخی‌ها
اما متاسفانه کاهش ابتلا و مرگ و میر کرونایی‌ها موجب شده تا برخی تصور کنند خطر رفع شده و همه چیز به حالت عادی برگشته است. در واقع انگار برخی‌ها وضعیت به وجود آمده را صرفا ناشی از گذشت زمان می‌دانند بدون آنکه به عواملی که به واسطه آن این وضعیت به وجود آمده است توجه کنند. همین تصور، موجب شده تا زنگ خطر بازگشت به روزهای اوج کرونا بار دیگر به گوش برسد.
کسانی که کار را تمام شده تصور می‌کنند احتمالا از یاد برده‌اند که اواخر اردیبهشت ماه وضعیت به مراتب بهتر از امروز بود و میزان فوتی‌های روزانه کرونا در کشور حتی به کمتر از 50 نفر رسیده بود اما عادی‌انگاری و بی‌توجهی به دستورالعمل‌ها موجب شد تا بعد از آن شرایط بسیار سختی بر کشور تحمیل شود.
از سوی دیگر باید توجه داشته باشیم که امروز هم که شرایط بهتر از گذشته شده است همچنان شاهد فوت روزانه بیش از 100 نفر از هم‌وطنانمان بر اثر کرونا هستیم و لذا هرچند این میزان فوتی در مقایسه با دو ماه قبل کاهش قابل توجهی را داشته اما باز هم هنوز 100 نفر روزانه قربانی کرونا می‌شوند که این خود به وضوح نشان می‌دهد که شرایط عادی نیست.
کرونا مرگ ندارد
در استان یزد هم در شرایطی که وضعیت به مراتب بهتر از گذشته شده است اما باید توجه داشته باشیم که طی دو هفته اخیر یعنی از ابتدای دی ماه تا کنون طبق اعلام سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی بیش از 20 بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.
واضح است که فوت 20 بیمار طی دو هفته در مقایسه با روزهایی که فقط در یک شبانه روز بیش از 20 بیمار فوت می‌کردند یعنی اینکه شرایط خیلی تغییر کرده است و به وضعیت بسیار بهتری رسیده‌ایم اما فوت 20 بیمار کرونایی طی دو هفته هم یقینا به معنای عادی بودن شرایط نیست. لذا در نظر داشته باشیم که خطر همچنان در کمین است.
سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته گفت: "هرکس آگهی ختم ویروس کرونا را چاپ کرده باشد یکی از اشتباهات استراتژیک زندگی خود را انجام داده است. من که وزیر هستم و 11 ماه است هر لحظه با آمار سر و کار دارم اصلا نمی‌توانم پیش‌بینی کنم این تعداد حتی فردا هم به همین میزان باقی بماند".
انتهای پیام/
منبع: دانا
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد 30563166 را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 1382/10/17 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر یزد

طرح جدید مجلس انقلابی: دولت مکلف است تا 20 سال دیگر اسراییل را نابود کند

خبر یزد

عکس| توقیف موتور سنگین 1400 سی سی در خیابان فدائیان اسلام تهران

خبر یزد

جزئیات یک پرونده کودک آزاری

خبر یزد

فشار شدید اسرائیل و عربستان بر دولت ترامپ برای حمله نظامی به ایران

خبر یزد

محدودیت‌های کرونایی تردد بین شهری زنجان برداشته شد
خبر بعدی: 4 عامل مرتبط با سرطان که در سال 2020 شناسایی شدند
سرطان بر اثر رشد کنترل‌نشده سلول‌ها شکل می‌گیرد. در این گزارش چهار مورد از عوامل ابتلا به سرطان که در سال 2020 میلادی شناسایی شدند، به اختصار معرفی می‌کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/167170/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در پاییز به این مکانها حتما سفر کنید!

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مازندران سفر می‌کند

پایان مأموریت «نعمت‌الله ترکی» در صندوق بازنشستگی کشوری/ «مهدی مسکنی» سرپرست شد

پایان ماموریت «نعمت‌الله ترکی» در صندوق بازنشستگی کشوری/ «مهدی مسکنی» سرپرست شد

حل مشکلات صادرات سوخت ایران به افغانستان

کشف سوخت قاچاق در بخش زارچ شهرستان یزد

افزایش 10 درصدی تخت‌های ویژه بیمارستانی یزد در سال جاری

20 هزار کارت ملی هوشمند در انتظار مراجعه متقاضیان

عیدی به خانواده‌های سه و چهار فرزندی استان یزد

نظارت بر سرویس مدارس شهر یزد

گسترش ١٨٨ کیلومتری شبکه آبرسانی استان در سال گذشته

پیش‌بینی قیمت دلار در مهر ماه

عطر غدیری دیگر در پایتخت پیچید

اهدا بسته‌های لوازم‌التحریر ویژه دانش‌آموزان کم‌برخوردار منطقه 9

30 پله برقی تعویض و 8 پله غیرضرور جمع‌آوری می‌شوند

شهرداری منطقه 17 تهران در جمع برگزیدگان رویداد علمی جهان

اجرای دیوارنگاری مهر و حجاب در منطقه 9

نکات طلایی برای خرید طلا

ساماندهی متکدیان در دستور کار شهرداری

ساختمان مجهزی برای ساماندهی متکدیان به بهزیستی واگذار می‌شود

توزیع 700 بسته کامل لوازم التحریر و بسته فرهنگی به دانش آموزان کم‌برخوردار منطقه 19

اهتمام مدیریت شهری منطقه 5 بر روان بودن ترافیک معابر در روزهای آغازین بازگشایی مدارس

تست آزمایشی خط اتوبوس 324 در مسیر شهرک شهید باقری _ مترو ورزشگاه آزادی

زنگ بازیافت در مدارس منطقه 8

منطقه 6 پایتخت آماده میزبانی از فصل پاییز شد

اجرای طرح "استقبال از مهر" در منطقه 21/ مدارس منطقه نونوار شدند

اکوپارک روددره فرحزاد؛ فرصتی برای بوم‌گردی/ زمینه‌های طرح ژینایی اکوسیستم فرحزاد ایجاد شده است

منطقه 17 در جمع 15 برگزیده رویداد علمی گوانگجو

تشریح اقدامات پاسداشت چهل و سومین سالگرد دفاع مقدس در منطقه 16

زنگ مدرسه برای کلاس اولی‌های محله خزانه توسط شهردار منطقه 16 نواخته شد

طرح زنده‌گیری و ساماندهی سگ‌های بلاصاحب در منطقه 22

برگزاری نمایشگاه آبفا به مناسبت هفته دفاع مقدس

تنظیم استاندارد‌های مشترک میان ایران و افغانستان برای صادرات سوخت

6 کاروانسرای یزد جهانی شدند

قیمت انواع قارچ و جوانه در میادین میوه و تره‌بار اعلام شد

خیابان طبیعت صاحب پیاده‌رو می‌شود/ بیشترین حجم پیاده‌روسازی شهر تهران در معابر منطقه 22

شمشیر دختران شمشیربازی در اردکان تیزتر شد

یزد جزو 5 استان برتر کشور در حوزه درمان/ساخت 3 بیمارستان تخصصی پیشرفته در استان

تشکیل رصدخانه پایش و کنترل تورم در استان یزد

سجادی رئیس جدید هیات شنا، شیرجه و واترپلو استان یزد

منشوری از جنس مقاومت

برگزاری مجمع انتخابات هیات شنا، شیرجه و واترپلو استان یزد

تنظیم استانداردهای مشترک صادرات سوخت میان ایران و افغانستان

تصمیمی جدید برای حل مشکل صادرات سوخت ایران و افغانستان

قیمت تخم‌مرغ پوسته قهوه‌ای در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد

3800متر طول نهرسازی در منطقه 2 پایتخت اجرا شد

رشد صد در صدی پروانه‌های ساختمانی در منطقه 21

مانور سراسری روز ایمنی در استان البرز برگزار می‌شود

فرمانده سپاه ‌یزد: ایستادگی در میدان حق علیه باطل قطعا موفقیت‌آفرین است

فوتبال یزد پیشرو در گردشگری ورزشی