خبر یزد

آخرين مطالب

با حضور وزیر میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری آغاز شد:

عملیات اجرایی بزرگ ترین سالن کنسرت کشور در کیش منطقه آزاد کیش

عملیات اجرایی بزرگ ترین سالن کنسرت کشور در کیش
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ساخت بزرگ ترین سالن کنسرت کشور درکیش با اعتبار 430 میلیارد تومان با حضور وزیر میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری آغاز شد.

ساخت بزرگ ترین سالن کنسرت کشوردر کیش با اعتبار 430 میلیاردتومان با حضور وزیر میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری آغازشد.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد کیش ، عصرشنبه25 اردیبهشت باحضور علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری و جعفرآهنگران مدیر عامل و رییس هیات مدیره این سازمان ، عملیات اجرایی ساخت بزرگ ترین سالن کنسرت کشوردر کیش با اعتبار 430 میلیارد تومان در بخش غربی جزیره کیش آغازشد.
علی اصغرمونسان دراین بازدید ضمن گفتگو با مهندسان و سرمایه گذاران این مجموعه ، کنسرت هال سپنتا ازنظر طراحی و زیبایی یک مجموعه منحصر بفرد است که ساخت آن درجزیره کیش در رونق گردشگری به ویژه گردشگری هنری تاثیر بسزایی دارد.
مونسان تاکید کرد :با توجه به ابعاد سالن و ظرفیت پذیرش آن باید در نصب تجهیزات به ویژه بخش صدا بابهره مندی از کارشنان مجرب دقت نظرکافی داشت تا کیفیت برگزاری کنسرت ها در این سالن با استانداردهای جهانی مطابقت داشته باشد.
وزیر میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به ضرورت حمایت از تولیدات داخلی در سال " تولید ،پشتیبانی و مانع زدایی ها" تاکید کرد: باتوجه به اینکه درمیان هنرمندان صنایع دستی کشور از وجود افراد ماهر و توانمندی برخورداریم که تولیداتشان با برندهای مطرح جهان برابری می کند سازندگان این مجموعه تلاش کنند برای تزئینات داخلی از صنایع دستی ایران و تولیدات داخلی بهره ببرند.
جعفرآهنگران مدیر عامل سازمان منطقه آزادکیش با اشاره به اینکه ساخت این مجموعه فرهنگی و هنری درجزیره کیش بر تنوع جاذبه های گردشگری این جزیره و ارتقاء خدمات گردشگری می افزاید گفت : با بهره برداری ازاین مجموعه علاوه بر اینکه مدت ماندگاری گردشگران درکیش افزایش می یابد زیر ساختهای برگزاری برنامه ها و جشنواره های هنری هم تقویت می شود.
لازم به ذکراست طراحی این مجموعه که به شکل یک لاک پشت دریایی است درچند روز اخیر درمسابقه بین المللی طراحی ایتالیا که یکی از مهم ترین مسابقات بین المللی درعرصه طراحی است برنده و به عنوان طرح برگزیده معرفی شد.
این کنسرت هال چند منظوره با ظرفیت پذیرش 1700نفر بازیر بنای 8 هزار متر مربع در زمینی به وسعت 42 هزارمترمربع در دو طبقه ساخته می شود.
سالن همکف ، بالکن طبقه اول، بالکن طبقه دوم برای اجرای برنامه و فضاهای جانبی رستورانها ، محوطه سازی و فروشگاه های متعدد ازجمله بخش های کنسرت هال سپنتا درکیش است.
مدت زمان ساخت این مجموعه 16ماه پیش بینی شده وپس از آن 6 ماه نیز برای نصب تجهزات و بهره برداری درنظرگرفته شده است . این مجموعه که برای حدود 200نفر ایجاد اشتغال می کند. ماهیانه 200 هزار گردشگر رابرای سفر به جزیره کیش جذب خواهد کرد.
لازم به ذکر است وزیر وزیر میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری دربخش دوم بازدید از طرحهای گردشگری کیش ، عصر شنبه 25 اردیبهشت ازدو هتل 5 ستاره گرند ملیا و هتل سپنتا گشت بازدید کرد.
هتل 5 ستاره گرند ملیا در 20طبقه و در زمینی به وسعت 40هزارمترمربع دربخش ساحل غربی کیش درحال ساخت است که پس از بهره برداری با 253 اتاق بیش از500 تخت به ظرفیت اقامتی جزیره کیش می افزاید.
هتل درحال ساخت سپنتا گشت نیز بازیربنای 47 هزارمترمربع ، 350 اتاق و 900 تخت اقامتی یکی از بزرگ ترین هتل های جزیره کیش خواهد بود که با طراحی منحصر بفرد و استفاده از تجهیزات مدرن ، چشم انداز زیبایی را از سواحل نیلگون خلیج فارس برای گردشگران جزیره زیبای کیش فراهم می کند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/190921/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازدید مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران از مجموعه اردوگاهی صابرین در چابکسر

تب بالای دما در استان یزد

پروندۀ کنکور 1404 بسته شد

آئین وحدت بخش نماز جمعه در مناطق مختلف استان یزد

یزد، حامی تمام عیار مادران باردار

عمل موفقیت آمیز خروج قلم جوشکاری از صورت و مغز در یزد

کاهش آسیب‌های اجتماعی در خاتم با 50 خدمت رایگان

بیداری جوانان و اتحاد ملی، سپری در برابر توطئه‌ها

فریاد خشم یزدی‌ها علیه سکوت جهانی

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

بازدهی حداکثری کارگران در گرو رسیدگی به مشکلات و دغدغه‌های آنان

ارزیابی امکانات اردوگاه شهیدعاصی‌زاده برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین یزدی

تلاش‌های همه جانبه برای میزبانی شایسته از زائران اربعین یزدی در مرز چذابه

بررسی راهکارهای توسعه و رفع موانع شرکت هواپیمایی یزدایر

هماهنگی برای تسهیل تردد زائران اربعین یزدی از مرزهای خوزستان

آغاز به کار کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان حضرت زینب اشکذر

آغاز طرح تابستانه مهارت برای دختران یزدی

دعوت از 3 دختر یزدی به اردوی تیم ملی فوتبال

اوقات شرعی جمعه 27 تیرماه 1404 به افق یزد

🎬سخنان استاندار یزد در خصوص خروج اتباع افغانی از استان

🎬 بازدید نماینده رئیس‌جمهور و استاندار یزد از بندر خشک پیشگامان

🎙️ جلسه ستاد تنظیم بازار استان یزد

🎬 گزارش خبری صدا و سیما از کارگروه آرد و نان استان یزد

🎬گزارش خبری صدا و سیما از نشست موکب داران استان یزد

🎬گزارش خبری صدا و سیما از جلسه شورای آب استان

🎬گزارش خبری صدا و سیما از جلسه شورای اطلاع رسانی استان

بازدارندگی نظامی و همبستگی مردم؛ مهم‌ترین دستاوردهای جنگ 12 روزه

🎬 گزارش خبری صدا و سیما از کارگروه قرارگاه جوانی جمعیت استان

رویکرد و رویه استان یزد را به تمامی استان ها انتقال خواهیم داد

لزوم بهره‌گیری ازظرفیت‌های بندرخشک پیشگامان به عنوان پس‌کرانه بندرشهیدرجایی

استاندار یزد از انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی بازدید کرد

بررسی دغدغه های جامعه کارگری استان یزد

تامین اجتماعی زیربنای توسعه و به اندازه چهار وزارتخانه اثرگذار است

سلامت روان، رکن اساسی بهزیستی اجتماعی است

پیگیری هفتگی روند پروژه‌های راه‌سازی استان یزد در کارگروه راه‌ها

خدمت در بهزیستی، روایتی از عشق و فداکاری است

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

زندگی دوباره با ایثار جوان یزدی

دستگیری 2 شکارچی غیرمجاز در تنگ چنار

ژوزه موریرا، مربی پرتغالی به کادر فنی چادرملو اردکان پیوست

میزبانی نمایندگان استان یزد در هفته اول لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور

ماندگاری هوای گرم در استان یزد

بیش از 220 درخواست در میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل بررسی شد

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با حضور مسئولان ستاد مرکز برگزار شد

دیدار رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مسئولان بنیاد شهید با خانواده «شهیدان ساداتی و هاشمی تبار»

بازدید مدیر کل بنیاد مازندران از گلزار شهدای روستای پنجک مرزن آباد چالوس

رویداد پوشاک ایرانی اسلامی در بافق

افتتاح دفتر خبری صدا و سیمای استان یزد در روستای بنادکوک دیزه

افتتاح دفتر خبری صدا و سیمای استان یزد در روستا بنادکوک دیزه

طرح ضربتی پلیس یزد برای دستگیری سارقان