خبر یزد

آخرين مطالب

دلیل هجمه گسترده رسانه‌های دولتی یزد به هیئت نظارت بر انتخابات چیست؟ سیاسی

دلیل هجمه گسترده رسانه‌های دولتی یزد به هیئت نظارت بر انتخابات چیست؟
  بزرگنمايي:

خبر یزد -

خبر یزد


رسانه‌های دولتی به وضوح می‌‌دانند که قرار نیست بار دیگر مورد اقبال مردم قرار بگیرند، بر همین اساس از همین حالا تلاش می‌کنند شکست احتمالی خود را به مسئله ردصلاحیت‌‌ها نسبت بدهند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، طی روزهای اخیر، برخی رسانه‌های دولتی در یزد، هجمه‌‌های گسترده‌ای علیه هیئت نظارت بر انتخابات به بهانه ردصلاحیت تعدادی از کاندیداهای انتخابات شورای شهر، داشته‌اند.
این در حالی است که طبق گفته محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی و سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها، «از لحاظ آماری تفاوت کمّی بین افراد ردصلاحیت‌شده در این دوره از انتخابات با دوره قبلی وجود ندارد».
افزون بر این، بر اساس گفته محمدرضا صباغیان نماینده پنج شهرستان استان یزد در مجلس شورای اسلامی و رئیس هیئت نظارت استان یزد، «کسی که مشکل اقتصادی و سواستفاده مالی و یا مشکل اخلاقی نداشته باشد و مخالف نظام نباشد، طبیعی است که مسئله‌ای هم در احراز صلاحیت برای انتخابات شوراهای شهر و روستا نخواهد داشت».
صباغیان همچنین اعلام کرد «ملاک ما در هیئت نظارت، قانون و مقررات است و ابدا هیچ کس به خاطر سلیقه متفاوت سیاسی ردصلاحیت نشده است» که رصلاحیت تعدادی از کاندیداهای شاخص جریان منتقد دولت، تأییدی بر این گفته وی است.
مستندات از مراجع دولتی اخذ می‌شود
نکته دیگر اینکه، هیئت نظارت بر انتخابات بر اساس مستنداتی اقدام به احراز یا رد صلاحیت کاندیداها می‌کند که این مستندات از طریق مراجعی کسب می‌شود که عمدتا زیر نظر دولت هستند. 
سید جلیل میرمحمدی نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس هیات نظارت بر انتخابات استان یزد در همین ارتباط می‌گوید «همه رد یا عدم احراز صلاحیت‌ها بر اساس مدرک و مستندات مندرج در پرونده صورت گرفته که از طریق مراجع پنج‌گانه کسب شده بود و این دستگاه‌های اعلام شونده عمدتا زیر نظر دولت هستند و نباید بحث سیاسی یا جناحی در این زمینه داشته باشند».
با این وصف، حال اینکه چرا رسانه‌های حامی دولت در یزد، تا این حد هیئت نظارت را مورد هجمه قرار می‌دهند به نظر می‌رسد دلیلی فراتر از مسئله ردصلاحیت‌ها داشته باشد.
تلاش برای نسبت دادن شکست به ردصلاحیت‌ها
در واقع با توجه به عملکرد ضعیف شورای شهر در دوره اخیر و کارنامه غیرقابل دفاع آن‌ها از یک طرف و سایه سنگین عملکرد دولت بر جریان حامی او در انتخابات پیش رو، رسانه‌های دولتی به وضوح می‌‌دانند که قرار نیست بار دیگر مورد اقبال مردم قرار بگیرند، بر همین اساس از همین حالا تلاش می‌کنند شکست احتمالی خود را به مسئله ردصلاحیت‌‌ها نسبت بدهند و افکار عمومی را متوجه این مسئله کنند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/192806/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دانشمندان تفاوت‌های ساختاری را در مغز افراد روان‌آزار شناسایی کرده‌اند

مارکینیوش: حس قهرمانی در اروپا را هرگز تجربه نکرده بودم!

رئیس باشگاه ناپولی تهدید به قتل شد

راز درخشش لوکیتا از زبان برانکو ایوانکوویچ

امیرحسین اسفندیار به تیم والیبال «چلم» لهستان پیوست

اعتراف جالب رسانه لهستانی درباره تیم ملی ایران

راه‌اندازی قطار فوق‌العاده یزد - خرمشهر ویژه اربعین حسینی

نرخ بلیط پروازهای اربعین تعیین شد؛ افزایش 80 درصدی نسبت به سال گذشته

صعود تاریخی بیت‌کوین؛ چه عواملی موتور رشد BTC را روشن کرد؟

بخشنامه بخشودگی جرایم تسهیلات زیر 700 میلیون به بانک ها رسید

فواید یادگیری زبان انگلیسی که هیچکس به شما نمی‌گوید: آیا برای افزایش 15 درصدی حقوقتان آماده‌اید؟

معافیت مالیاتی بیمه عمر مشروط شد

مربیانی که بدون یک دقیقه کار ملوان را نقره داغ کردند!

پرسپولیس مدل جدید با تفکراتی از «بوندس‌لیگا»؛ سرخپوشان پرواز می‌کنند؟

ستاره آرژانتین هم‌ تیمی جدید حسین خانزاده در لوبه

آنتتوکومپو: احتمالاً در میلواکی می‌مانم

نشست هم‌اندیشی توسعه شهرستان بافق

زمان عرضه ارز اربعین اعلام شد

راهنمای جامع خرید لوله برق خم سرد برای برق‌کاران حرفه‌ای

🎬 تضمین آب یزد در خط پایان

روزهای کوتاه‌تر تابستان در راه‌اند؛ زمین در هفته‌های آتی قرار است سریع‌تر بچرخد

ادعای هافبک چلسی: نزدیک بود از گرما غش کنم!

فغانی: جام جهانی باشگاه‌ها یکی از آخرین تورنمنت‌های من است

خرید مهاجم خارجی برای پرسپولیس قطعی شد

پاسخ منفی طارمی به پیشنهاد الوصل امارات

پلاستیک بلای جان محیط زیست

آغاز پرداخت وام 650 میلیونی برای خانه‌های نیمه‌تمام

نرخ بلیط پروازهای اربعین تعیین شد

صرافی امن برای خرید و فروش بیت کوین با قیمت لحظه ای

وصول یک هزار و 63 نامه سفر ریاست جمهوری در بنیاد شهید استان ایلام

125 میلیون دلار، جایزه دیوانه‌کننده جام جهانی باشگاهی!

انتقاد سرمربی تیم والیبال جوانان ایران از برنامه ریزی ناعادلانه FIVB

از قهرمانی تا انحلال؛ سقوط بی صدا وحدت مهریز یا همان صدرشیمی

قول پیگیری اختصاص اعتبار برای تجهیز و توسعه مرکز خدمات جامع سلامت بهادران

انتشار اسناد نمایشگاهی عفاف و حجاب در یزد

قیمت نان‌ افزایش می‌یابد

راه رفتن مجدد کودک فلج 8 ساله با درمان جدید سلولی

پشت پرده روابط اینفانتینو و پسر رییس جمهور آمریکا!

بازیکن سابق تراکتور راهی ازبکستان می‌شود

تاریخچه جام جهانی باشگاه‌ها، معروف به بدترین تورنمنت تاریخ فوتبال!

مناسبت روز/ شنبه، 21 تیر ماه

مردم یزد حق دارند بدانند مالیات‌شان کجا هزینه می‌شود

پایش سلامت مادران باردار در 90 مرکز جامع سلامت استان یزد

اظهارات صمصامی در مورد تزریق 60 همت به بازار بورس؛ در شرایط غیرعادی نباید نماد و بازار را باز کنیم

فروش 26 هزار میلیارد اوراق دولتی در بورس

10 درصد از چک‌ها در اردیبهشت ماه برگشت خورد!

در انتظار جلسه رفع کدورت سیدحسین و مدیران

غافلگیری در روسیه به سود مهاجم ایرانی

تردید کاپیتان رئال بین فنرباغچه و قطر

تقوی: پیاتزا دوست ندارد کسی در کارهای فنی تیم ملی دخالت کند