خبر یزد

آخرين مطالب

ارزیابی مثبت عضو شورای شهر از پروژه های توسعه محلی منطقه 9 شهرداری تهران

ارزیابی مثبت عضو شورای شهر از پروژه های توسعه محلی منطقه 9
  بزرگنمايي:

خبر یزد - جلسه پایش عملکرد و بررسی پروژه های توسعه محلی شهرداری منطقه9 با حضور مجید فراهانی عضو شورای اسلامی شهر تهران، سیدمصطفی موسوی شهردار منطقه، معاونین، مدیران شهری، دبیران شورایاری های محلات هشت گانه با هدف بررسی وضع موجود و چشم انداز توسعه 1400 برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی منطقه9، در ابتدای جلسه سیدمصطفی موسوی، شهردار منطقه با بیان اینکه منطقه9 در زمره مناطق برتر شهرداری تهران در تحقق پروژه های توسعه محلی بوده، افزود: به طور منظم و دقیق پروژه های کوچک مقیاس را رصد می کردیم تا در نهایت کیفیت زندگی شهروندان منطقه ارتقاء پیدا کند.
مجید فراهانی عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در جلسه پایش عملکرد و بررسی پروژه های توسعه محلی منطقه9 گفت: این جلسه در راستای برنامه سوم توسعه و تبصره 23 بودجه شهرداری تهران، با هدف بررسی وضعیت پیشرفت پروژه ها و تحقق اهداف سند سال 1399، و جمع بندی و تصویب نهایی لیست پروژه های توسعه محلی سال 1400 با حضور دبیران شورایاری های محلات برگزار شده است.
او وضعیت پروژه های توسعه محلی سال 1399 منطقه9، را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: پروژهای کوچک مقیاس این منطقه از نظر فیزیکی 72% و از نظر مالی 60% پیشرفت داشتند و میزان تحقق اهداف کلی را 66% عنوان کرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه فهرست پروژه ها می بایست به تایید شورایاری محلات برسد، ادامه داد: مدیران شهرداری تهران باید از ظرفیت و توان شورایاری ها و شهروندان استفاده کنند.
او اصل فلسفه پروژه های کوچک مقیاس را رفع مشکلات شهروندان محلات برشمرد و تصریح کرد: پروژه های توسعه محلی 1400 باید با چالش های مردم سازگار باشد.
در ادامه فراهانی با اشاره به ضرورت تعامل و همفکری با شورایاری ها به عنوان منتخبین مردم و لزوم تدوین برنامه های منطقه با حضور و مشارکت شهروندان به جایگاه شورایاری ها به عنوان یکی از نمادهای مشارکت مردمی، خواستار فراهم سازی زمینه مناسب برای مشارکت، همدلی، همکاری و همفکری شهروندان برای شناسایی کمبودها، نقاط ضعف و قوت محلات شد تا تغییرات اساسی و جامع در محلات منطقه9 رخ دهد.
عضوکمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خاتمه با ابراز رضایت از تعامل میان مدیریت شهری منطقه 9 با شورایاری محلات ، عنوان کرد: درراستای بازدید از مناطق 22 گانه شهرداری تهران، پیرو وظیفه ی نظارتی شورای شهر، شاهد اجرای موفق پروژهای توسعه محلی در حوزه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، خدمات شهری ، عمرانی و ترافیکی و تحقق اهداف پیش بینی شده در سند توسعه بودیم که امید داریم این روند در سال 1400 نیز تداوم داشته باشد.
پس از پایان نشست، فراهانی عضو شورای اسلامی شهر تهران به همراه موسوی شهردار منطقه9، معاونین، مدیران و دبیران شورایاری محلات از پروژه های توسعه محلات از جمله؛ طرح احیای فضای سبز ضلع شمال غربی میدان آزادی، پلازای هاشمی، خیابان اجتماعی، کوچه رنگی، بوستان دوستدار کودک، مجتمع فرهنگی- ورزشی کوثر، زمین ورزشی فراهانی و اندیشه سرای دکتر قریب، مسیر های ویژه دوچرخه در سطح منطقه و طرح بهسازی معابر بازدید به عمل آوردند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/192927/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل ‌ها و پاس‌گل های واتکینز در استون ویلا 2024/25

اولین مدعی به یک‌‌چهارم نهایی یورو 2025‏ رسید

ستاره الهلال در آستانه اخراج؛ به هواداران فحاشی کرد!‏

وینگر 19 ساله‌ای که فلیک برایش آرزوهای بزرگ دارد

احتمال لغو تمرین استقلال بخاطر آلودگی هوا

حباب‌های یخ به پیام‌رسان‌های جدید بدل شدند!

خواهش ژوائو از بنفیکا؛ من را بخرید، دوست‌تان دارم!

تماس پاریس با رئال؛ مهاجم برزیلی‌تان را می‌خواهیم!‏

مرادمند و تلاش ویژه برای رسیدن به کربلا

اثر جدید حمید سحری؛ رئال مادرید- پی اس جی در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه ها!

تحلیلی بر تغییرات اخیر شاخص بورس تهران

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه دوشنبه 16 تیر 1404

سرعت دادن به توسعه پنل‌های خورشیدی با کاوشگر رباتیک

عطایی و پیاتزا؛ دو قاب ناهمسان از دو روش مدیریت متفاوت

شمع به شمع، غم به غم؛ قصه شام غریبان در یزد

فراخوان نصب سامانه‌های خورشیدی پشت بامی 5 کیلوواتی در هفته آینده

افسانه اقتصاد نفتی امریکا، رویارویی که به واقعیت نپیوست!

بمب بزرگ سپاهان؛ همکاری با محبی!

در انتظار الهلال: تئو قید میلان را زد

مهر قرارداد خشک نشد؛ اولین استعفای فصل!

عزاداری باشکوه هیئت‌های یزد در روز عاشورا، با اجتماع در مسجد روضه محمدیه

پول دیجیتال تهدید یا فرصت برای بورس و بازارهای سنتی؟

قیمت گوشت قرمز امروز 15 تیر 1404

ساخت نانوحسگری که سلامت غذا را در 15 دقیقه آزمایش می‌کند

سود رئال از جام جهانی سر به فلک کشید

برگزاری آیین سنتی نخل‌برداری عاشورا در استان یزد

قیمت دام زنده امروز 15 تیر 1404

جملات پرشور ستاره استقلال در نبرد تاریخ‌ساز

رضا علیپور در جام‌جهانی سنگنوردی پنجم شد

حضور دو شطرنجباز ایران در جام جهانی زنان

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری: مسافران مراقب بلیت هواپیمای فیک باشند

گواهی مشارکت با سود پیش بینی شده 40 درصد با ضمانت بانک ملی ایران

آیا ثبات نرخ بلیت اتوبوس ادامه خواهد داشت؟

آفساید گیری بی نظیر پاریسی ها که باعث مردود شدن گل اول بایرن مونیخ شد

پاس گل زیبای آرنولد از زاویه پشت دروازه در بازی با یوونتوس

پاس گل زیبای‌ مارکو رویس در بازی بامداد امروز که با پیروزی 3-0 لس‌آنجلس گلکسی همراه شد

به بهانه تولد 50 سالگی؛ وقتی هرنان کرسپو در عرض 2 دقیقه 2 گل با ضربه سر برای اینتر به ثمر رساند

پوریای ایران؛ متخصص سرویس!

بیانیه رسمی بایرن درباره مصدومیت موسیالا

بیفوما: به ایران برمی‌گردم اما زمانش را نمی‌دانم

فواید و مضرات استفاده از جوش شیرین برای فرش (5 مزیت و 3ضرر)

چراغ سبز به واردات چهار قلم کالای اساسی غذایی از فردا

نحوه از بین بردن بوی دود فرش پس از آتش سوزی

بازی کردن با ربات‌ها باعث می‌شود بیشتر شبیه به انسان باشند

کنترل بازار برنج با شروع برداشت و ثبت سفارش‌های واردات

مجازات کارفرمایانی که اتباع غیرمجاز را به کار گیرند

اوج ارادت یزدی‌ها به سید و سالار شهیدان در آیین نخل‌برداری

نذر عاشورایی خیر یزدی، آزادی یک زندانی سید به نیت سلامتی والدین

پیشنهاد کشورهای بریکس برای اصلاحات صندوق بین‌المللی پول

جنجال تمام‌عیار در جام جهانی باشگاه‌ها