خبر یزد

آخرين مطالب

دستور روحانی به همتی درباره رمز ارزها اقتصادي

دستور روحانی به همتی درباره رمز ارزها
  بزرگنمايي:

خبر یزد - این اواخر گفته‌هایی مبنی بر مسدودیت درگاه‌های صرافی‌های آنلاین فروش رمز ارز مطرح شد و رئیس کل بانک مرکزی هم آن را رد کرد و در نهایت نامه ای از سوی دفتر نهاد ریاست جمهوری به رییس کل بانک مرکزی ارسال شد که از مسدودیت درگاه‌های فروش رمزارز جلوگیری شود.
دستور روحانی: درگاه‌های فروش رمزارزها مسدود نشود
طی سال گذشته در پی سقوط ارزش بازار سرمایه و متضرر شدن تعداد زیادی از سرمایه گذاران، زخم خوردگان از ریزش‌های بورس به بازار رمزارزها پناه آوردند که توجه‌ها را به این بازار جلب کرد اما غیرقانونی بودن مبادله رمز ارزها بین افراد و خروج سرمایه از کشور در پی این امر به اختلافات در این بین شدت بخشید.
سرانجام، بانک مرکزی به شرکت شاپرک اعلام کرد به پرداخت یاران و پذیرندگان پشتیبانی شده در نظام پرداخت کشور اطلاع دهد که درگاه‌های ارائه دهنده رمز ارزها را مسدود کنند.
پس از این، با ورود به سال جاری، مطرح شد که همچنان شرکت‌های اصلی ارائه دهنده درگاه پرداخت تحت نظارت شاپرک به ویژه در قالب IPG به صرافی‌های آنلاین فروش رمزارزها خدمات می‌دهند که رئیس مجلس در واکنش به این موضوع، در نامه‌ای به رئیس کل بانک مرکزی و وزیر امور اقتصادی و دارایی خواستار مسدودسازی درگاه پرداخت الکترونیک صرافی‌های ارز دیجیتال شد و به صراحت اعلام کرد که اکتفای صرف به اعلام ممنوعیت مبادلات رمزارزها نمی‌تواند رافع مسئولیت بانک مرکزی و وزارت اقتصاد باشد.
همچنین، در نامه قالیباف تاکید شد که بانک مرکزی به عنوان متولی اصلی حوزه نظام پولی در اسرع وقت ضمن ارائه برآورد قابل اتکا از آینده این فناوری و اثر آن بر اقتصاد و به ویژه نظام پولی و مبادلات کشور، مقررات لازم را برای فعالیت در مبادلات رمزارزها تدوین و نسبت به نظام مندکردن فعالیت رمز ارزها اقدام کند و تا آن زمان درصورت متضرر شدن مردم به واسطه وجود درگاه‌های پرداخت دارای مجوز از بانک مرکزی در این سایت‌ها، بانک مرکزی باید پاسخگو باشد.
پس از شدت گرفتن این موضوع در بازار رمزارزها، رئیس کل بانک مرکزی در واکنش به آن گفت که تا زمان ترسیم نقشه راه در این زمینه از مسدودسازی درگاه‌های پرداخت صرافی‌ها خودداری می‌کند که به اعتقاد کارشناسان، دلیل اینکه تاکنون بانک مرکزی به اعطای مجوز به صرافی‌های آنلاین رمز ارز ورود نکرده، این است که تصور می‌کند با اعطای مجوز به آنها، بایستی کلیه ریسک‌های آنها را نیز قبول کند.
از سوی دیگر، وزیر اقتصاد درباره نحوه مدیریت بازار رمزارزها نیز معتقد است که در این زمینه باید فعالانه مدیریت و عمل کرد تا بتوان مزایای رمزارزها را به حداکثر و معایب آن را به حداقل رساند.
اما به تازگی نامه‌ای از سمت دفتر نهاد ریاست جمهوری خطاب به رئیس کل بانک مرکزی منتشر شده است که در آن ذکر شده "با توجه به درخواست بیش از 60 هزار نفر از متعاملین و کسب‌وکارهای تبادل رمزارز جهت جلوگیری از مسدود سازی درگاه‌های پرداخت اینترنتی اقدام لازم انجام شود".
بنابراین، در شرایطی که آمارها حکایت از ورود 12 میلیون ایرانی به بازار رمز ارزها دارد به گونه‌ای که 77 درصد آنها با هدف حفظ ارزش پول پا به این بازار گذاشته‌اند، بیش از پیش احساس می‌شود که باید سیاست و تصمیم معقول و مناسب از سوی مسئولان درنظر گرفته شود تا ضرر و نگرانی‌های مردم نسبت به سرمایه‌های خود از بین برود.
منبع: isna.ir

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/193106/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فعالیت بزرگترین نیروگاه خورشیدی تجمیعی ـ حمایتی کشور در اشکذر

پرداخت تسهیلات اشتغالزایی ویژه جوانان

اما و اگر‌های ادغام دو مدرسه در یزد

نخستین گردهمایی توجیهی رؤسای ادارات آموزش بنیاد شهید «منطقه 1» کشور برگزار شد

کارخانه تولید عناصر نادر خاکی در مروست راه اندازی می‌شود

سهمیه‌ای که بر باد رفت

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده پاسدار شهید مجید آل ابراهیم در چالوس

پیگیری جدی مشکلات قشر کارگری در اولویت برنامه‌های استان

یک سوم ظرفیت بارگیری کل کشور در یزد

آغاز همکاری بیمه دی و فدراسیون فوتبال از امروز

نظام ارجاع و پزشک خانواده؛ فرصت ازدست‌رفته 20 ساله

حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است/ خطر دوگانگی ارزشی یکی از تهدیدهای هویتی است

نظارت بر اتباع و اجرای فاکتور الکترونیک در دستور کار قرار گرفت

پیشرفت‌های اقتصادی استان یزد مرهون تلاش‌های قشر زحمتکش کارگران

یزد، سفیر فرهنگی حسینیه ایران در اربعین است

سازماندهی ظرفیت‌های مردمی و خصوصی در قرارگاه "ایران من" برای مدیریت بحران

درخواست اساتید دانشگاه‌ها برای فرصت سازی از تهدید‌ها و تقویت راهبرد مقاومت

ثبت‌نام سرویس مدارس در یزد تا پایان تیرماه ادامه دارد

شهدا با انتخاب مرگ، به حیات جاودان رسیدند / شهادت مفهومی از هستی‌بخشی است

پیاده رو خیابان مهدی اردکان مناسب سازی می‌شود

توجه جدی مردم به هشدارها در زمینه فرونشست کوچه در محله ابوالمعالی یزد

تسهیلات بانکی مسکن کارگری استان یزد حل و فصل می‌شود

نخستین کارخانه فرآوری عناصر نادر خاکی استان یزد در مروست احداث می شود

مشارکت شرکت گچ بری یزدی در آزادی زندانیان

نشست هم‌اندیشی موکب‌داران یزدی

قدردانی و حمایت از خیرین در راس برنامه‌های مدیران استان قرار گیرد

توسعه شهری زیر ذره‌بین کمیسیون ماده 5

بسته‌های حمایتی برای جوانی جمعیت کلید خورد

تأکید بر تقویت زیرساخت‌های فرهنگی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در یزد

راهکاری نوین برای حمایت از نیازمندان با نگاهی به آینده

برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری 26 و 27 تیرماه در استان یزد

راه‌اندازی ایستگاه دوم هواشناسی در بافق

رهروان واقعی سیره شهدا باشیم

جنبه مردمی انقلاب مردم را پای‌کار ایران نگه‌داشت

تقویت اتحاد و وفاق ملی در کشور نتیجه جنگ 12 روزه

همبستگی مردم در جنگ 12 روزه مرهون ترویج روحیه ایثار و شهادت در جامعه

اهمیت «فعالیت‌های اجتماعی» در مسیر بهبود آمارهای فرزندآوری در استان

🎬بازدید استاندار یزد از مخازن ذخیره آب شرب یزد

برگزاری محفل قرآنی به سوی فتح در یزد

طنین صدای شعر وطن در یزد

🎬بازدید استاندار یزد از اداره کل امور مالیاتی استان

🎬قدردانی از 30 دهیار برتر استان در نشست تجلیل از دهیاران یزد

مهر و موم همه‌ی واحد‌های ضایعاتی سطح شهر یزد

مادران باردار و کودکان زیر یکسال در خط اول دریافت خدمات هستند

انتصاب «سرپرست اداره‌کل امور مشاورین وزرا و روسای دستگاه‌های اجرایی»

اوقات شرعی سه شنبه 24 تیرماه 1404 به افق یزد

خادمیاران دهستان کذاب، در چایخانه امام رضا (ع) پذیرای زائران هستند

موکب‌هایی با عطر خدمت و محبت به سیدالشهدا (ع)

استخر‌هایی که همچنان قربانی می‌گیرد

لزوم افزایش کیفیت نان همراه با افزایش قیمت